z 27.4.2011. Nejsou všichni, ale aspoň něco. Dohromady je jich 28 od 5 samic. Tak doufám, že vydrží.A kdeže jsou ty vaše fotky zadavateli? Taky se ráda pokochám. Kromě žvance na talíři mě nikdo nepochválí.
žadna smetanka ti jsou dal do chovu ty nejim a je to belgický obr albín
borax
napsal(a):
Hm taky pěkný kousek!Toho je vážně škoda dávat ke smetaně
Měl jsem na mysli foto od evina66 ze dne 11.3.Vypadá to na plemeno Burgundský?...
Díky za pochvalu . Maminy jsou Nč, otec kříženec, ale je "burgundský typ". Ti barevní jsou po babičce Mm, otec kříženec Vídeňáka. Žerou jak motorovky.
já teprv letos začala,zatím mám od jedně samice od ruhé čekám,první jich má 6
Mám zkušenosti jenom s jednou samicí, kterou jsem si "s papírama" koupila na výstavě. Prospívala krásně, ale - mladé vrhala zásadně do koutu, kam chodila močit, takže je doslova utopila v močce. Přendala jsem ji do obrovského výběhu, tam měla další mladé a ty udupala.Pak asi půl roku nemohla zabřeznout. Pak měla dvakrát dvě mladé, ty dochovala, samičky jsem si nechala, samce rozdala na chov. Kromě toho to byla jediná samice, ze všech, co jsem kdy měla, která byla výrazně agresivní a nešla ochočit, i samec se jí bál.Říkala jsem jí Xantypa.Takže za dva roky jsem z ní doslova vyrazila 4 mladé.Ale ta její barva, ta byla krásná.... Moje zkušenost je tedy špatná, ale minimální, určitě se ozvou zkušení mnohaletí chovatelé, kteří na tohle plemeno nedají dopustit. Chce to zkusit sám.