Zdravím zajímaly by mě Vaše názory na tuto aplikaci www.evidencechovu.cz
Děkuji
Zdravím,vaše programy nepoužívám,ikdyž o používání na jednu stranu uvažuju na druhou ne.Uvažuju proto,protože chci něco noveho a na druhou stranu mě sere,že mam snad 2x tydně e-maily s vašimi produkty.nejvíc co mě nasralo bylo to,že jste mi 31.12 zasílal sms,kterou by snad nikdo s takovou nabídkou tento den nečekal!
kralikaar
napsal(a):
Zdravím,vaše programy nepoužívám,ikdyž o používání na jednu stranu uvažuju na druhou ne.Uvažuju proto,protože chci něco noveho a na druhou stranu mě sere,že mam snad 2x tydně e-maily s vašimi produkty.nejvíc co mě nasralo bylo to,že jste mi 31.12 zasílal sms,kterou by snad nikdo s takovou nabídkou tento den nečekal!
pod tohle bych se podepsal - na rodokmeny užívám jiný program a na přehled těch pár králíků co mám nepotřebuji PC software.
Ale proč ne, aj jsem si říkal mrknu na to, tím nic nezkazím ... ale také mě totálně znechutily ty opakované emaily - které mě osobně zaváněly spamováním. Vtíravějším způsobem se mi snaží nabízet zboží už jen Čínané. Oceňuji snahu a práci pana Suchánka, je třeba takových lidí, je to určitě lepší než nedělat nic a tlachat, ale chtělo by to myslím trochu citlivěji nabízet ten produkt.
S tím spamováním souhlasím, v podstatě mne to donutilo ten produkt nakonec vyzkoušet. Byl zadarmo, tak proč ne. No, zadal jsem tam pět králíků, a přestalo mne to bavit. Do PC hledím celý den skrz učení, psaní, atd. tak jsem rád, že aspoň ty rodokmeny mám ještě na papíře. Takže jsem se na to vyprdl, zapomněl heslo, atd. a teď v roce 2012 mi začaly chodit nějaký upomínky na email. Na zpoplatněnou službu bych se neregistroval, k čemu. Takže mi dost vadí, že v tom emailu není uváděno, že když nezaplatím bude mi účet zrušen, nebo co by případně následovalo. Neříkám, že jsem s touto službou nebyl spokojen, ale prostě nejsem typ uživatele, který by toto využil. Pouze jsem to chtěl zkusit, zda mne to třeba chytne. Teď mne to však štve, protože jsem pořád bombardován upomínkami! Kdyby tak raději byl v Hodoníně při krajské katalog s tetováním králíků. Stačilo by, kdyby se uvedli i jen ty co byly v přihlášce, ale nešlo ani to...
chovatelpodluzi
napsal(a):
S tím spamováním souhlasím, v podstatě mne to donutilo ten produkt nakonec vyzkoušet. Byl zadarmo, tak proč ne. No, zadal jsem tam pět králíků, a přestalo mne to bavit. Do PC hledím celý den skrz učení, psaní, atd. tak jsem rád, že aspoň ty rodokmeny mám ještě na papíře. Takže jsem se na to vyprdl, zapomněl heslo, atd. a teď v roce 2012 mi začaly chodit nějaký upomínky na email. Na zpoplatněnou službu bych se neregistroval, k čemu. Takže mi dost vadí, že v tom emailu není uváděno, že když nezaplatím bude mi účet zrušen, nebo co by případně následovalo. Neříkám, že jsem s touto službou nebyl spokojen, ale prostě nejsem typ uživatele, který by toto využil. Pouze jsem to chtěl zkusit, zda mne to třeba chytne. Teď mne to však štve, protože jsem pořád bombardován upomínkami! Kdyby tak raději byl v Hodoníně při krajské katalog s tetováním králíků. Stačilo by, kdyby se uvedli i jen ty co byly v přihlášce, ale nešlo ani to...
Kdyby tak raději byl v Hodoníně při krajské katalog s tetováním králíků - No Adame, snáď bys nechtěl po někom něco zadarmo. Takovéjch co dělají pro svůj koníček něco grátis, tak aby měli s toho úžitek i jiní je jako šafránů.
nitraner
napsal(a):
Kdyby tak raději byl v Hodoníně při krajské katalog s tetováním králíků - No Adame, snáď bys nechtěl po někom něco zadarmo. Takovéjch co dělají pro svůj koníček něco grátis, tak aby měli s toho úžitek i jiní je jako šafránů.
Já vím Paľo, šak sme na tom tak aji my, ne? Jen sem psal, že mne to mrzelo, protože sem se na to po první krajské výstavě ptal a říkali, že to příště bude a když si na to stěžovali přespolní, tak jsem pořadatele bránil s vidinou zlepšení při dalším ročníku. Ale jako i tak to nic nemění na tom, že v Hodoníně vystavuji rád, a na CVMK se těším. Čím míň ježdění do Lysé, tím líp.
chovatelpodluzi
napsal(a):
Já vím Paľo, šak sme na tom tak aji my, ne? Jen sem psal, že mne to mrzelo, protože sem se na to po první krajské výstavě ptal a říkali, že to příště bude a když si na to stěžovali přespolní, tak jsem pořadatele bránil s vidinou zlepšení při dalším ročníku. Ale jako i tak to nic nemění na tom, že v Hodoníně vystavuji rád, a na CVMK se těším. Čím míň ježdění do Lysé, tím líp.
já se taky polepším
nitraner
napsal(a):
já se taky polepším
Krásný, moc krásný. A jak se zatím daří chov? Už se něco vylouplo z hnízda? Na mne tu teď z chlupů kouká vrh po evrospké šampionce, většina je bílá, jak jsem zvyklej ale jeden je tmavší jak jejich maminka už teď (pozn. věkem a línáními tmavnou)! To z něj snad aj aljaška vyroste
Tudle fázi chovné sezony, kdy mladí začínají vidět, dělat první nesmělé krůčky, či skotačit jak kůzlata mám z celého roku nejraději. Ztráty na mláďatech jsou v tuto dobu nižší než dokud jsou jen v hnízdě a na různé cidiosy, kolitidy, a podobný ptákoviny maj drobečci ještě čas. Tak ať se daří a těším se minimálně v Čáslavi a Hodoníně na viděnou
chovatelpodluzi
napsal(a):
Krásný, moc krásný. A jak se zatím daří chov? Už se něco vylouplo z hnízda? Na mne tu teď z chlupů kouká vrh po evrospké šampionce, většina je bílá, jak jsem zvyklej ale jeden je tmavší jak jejich maminka už teď (pozn. věkem a línáními tmavnou)! To z něj snad aj aljaška vyroste
Tudle fázi chovné sezony, kdy mladí začínají vidět, dělat první nesmělé krůčky, či skotačit jak kůzlata mám z celého roku nejraději. Ztráty na mláďatech jsou v tuto dobu nižší než dokud jsou jen v hnízdě a na různé cidiosy, kolitidy, a podobný ptákoviny maj drobečci ještě čas. Tak ať se daří a těším se minimálně v Čáslavi a Hodoníně na viděnou
Čáslav .
Zatím to jde, mám pár vrhů a několik připuštěných samíc. Jak zakrslíků tak Mbh, horší je to s Ni. Dovezl jsem dva kousky ze speciálky KANINO tak uvídím.
S tou fází máš pravdu, je to nejhežčí období. Ale největší adrenalím je u kříženců při první kontrole hnízda. Teď se mi okotila Kunčila a ani jedno mladé které jsem očekával, ale zas ani jedno stejné jako u prvního vrhu Když můžeš dostat 16 různých fenotypů tak je na co čekat
Teď se bude kotit jedna zakrslá Podoubnice
tak jsem zvědav co to bude.
Jednou jsi psal že se chceš zeptat na něco o Mbh, tak napíš e-mail.
petr-suchanek
napsal(a):
Dobrý večer,
Vážení ty maily Vám chodí, protože jste se již zaregistrovaly do starší verze systému na adrese registrace.kvalitne.cz, která je spuštěna od r. 2008
Tím tedy chcete říci, aby se chovatelé u Vás v žádném případě neregistrovali, jinak kyberteroru z Vaší strany neuniknou? Poněkud divný reklamní tah, nemyslíte?
nitraner
napsal(a):
Čáslav .
Zatím to jde, mám pár vrhů a několik připuštěných samíc. Jak zakrslíků tak Mbh, horší je to s Ni. Dovezl jsem dva kousky ze speciálky KANINO tak uvídím.
S tou fází máš pravdu, je to nejhežčí období. Ale největší adrenalím je u kříženců při první kontrole hnízda. Teď se mi okotila Kunčila a ani jedno mladé které jsem očekával, ale zas ani jedno stejné jako u prvního vrhu Když můžeš dostat 16 různých fenotypů tak je na co čekat
Teď se bude kotit jedna zakrslá Podoubnice
tak jsem zvědav co to bude.
Jednou jsi psal že se chceš zeptat na něco o Mbh, tak napíš e-mail.
Jojo, je to sranda. Já loni přibral k Ččp i české albíny, a na speciálku do Úval mi kluci dovezli malé překvapení v podobě bílého vídeňáka Tak jsem to zkusil, a ze spojení ČA x Vb mám teď malé prcky. Jsou tam králíčci v barvách žluté a tříslové s holandskou kresbou v různé intenzitě
A jako třeba takovej ušák v barvě tříslové černé s kresbou ala liptovský lysko...
na toho koukám denně a rád
jarvan
napsal(a):
Tím tedy chcete říci, aby se chovatelé u Vás v žádném případě neregistrovali, jinak kyberteroru z Vaší strany neuniknou? Poněkud divný reklamní tah, nemyslíte?
mně teď přišlo snad už po sedmé pozvání na ocasky.cz (inzerce, kde nejsme registrovaná, ale mají vytipované maily nebo já nevim, kdykoliv vložím 2 inzeráty na faunu, bazos ci hyperinzerci, už mám v mailu pozvání od nich) . Už minule jsem jim psala, že nechci žádné jejich maily, ať si mě smažou z databáze a nic.... nechápu. Ale už mě s tím dneska fakt vytočili.
Nevíte, jak se proti tomu bránit?
I když pevně doufám, že už dají pokoj...
Evidence mě moc láká k vyzkoušení. Pravděpodobně bych ocenila i využila zmíněné "výhody" a věci navíc. Chci si vést evidenci opravdu pečlivě široce a s maximem údajů. Ani by mi nevadilo platit, jednorázově 500,- mi přijde ok, pokud to splní má očekávání. Chtěla jsem ji vyzkoušet, ale v registraci to chce číslo členské legitimace (předpokládám že od ČSCH - moje žádost se teprve zpracovává, takže ještě číslo nemám), tudíž se tam zatím neproklikám. Takže se chci zeptat (ptala jsem se i provozovatele ale email se mi vrátil nedoručen):
1) Jsou data v evidenci přístupná i jiným lidem než mně? Resp. je možné případně "zveřejnit" nebo "utajit" své informace nebo jejich části?
2) Je možné si data nějak stáhnout a zálohovat i na svém počítači a nespoléhat jen na server? Nějaký jiný způsob zálohy než tisk? Přecijen mám zkušenost že dvě elektronické zálohy jsou lepší než jedna a určitě chci mít minimálně jednu "zálohu" i já u sebe.
3) spamování: čtu tady dost kritiky směřované na cenu (ta mi nevadí) a nevyžádané emaily které nejdou zrušit. Je už toto nějak vyřešeno? Případně jsou to spamy žádající o zakoupení full verze, která by tedy při zaplacení zmizely? Protože na tyhle reklamní spamy jsem opravdu hodně alergická
4) je tam možnost vkládání fotografií ke zvířatům, ideálně i více než jen jedné?
5) nějaké jiné postřehy ať už pozitivní či negativní od vás uživatelů?
Díky