Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.5.2013 11:51
janko0923

XXX.XXX.91.120

Udite kralikov? Ak ano ake pouzivate drevo?smajlík

7.5.2013 19:08
sloup12

XXX.XXX.251.198

Já udím, potom je dám s bůčkem do sklenic a udělám si prima kompoty . Udím olší.smajlík

8.5.2013 23:28
janas

XXX.XXX.157.71

Prosím Vás, maso nakládáte? napište postup, předem děkuji.janas

9.5.2013 17:50
sloup12

XXX.XXX.251.198

Raději udím starší kusy , mají více tuku , ale do sklenic je to jedno . Nálev 60dkg pragandy na 10 l vody . Mezi maso můžete dát čenek , jalovčinky atd. dle chuti . Nechám týden odležet a udím 4-5 hodin . Udím to i z bůčkem a potom to zavařím do menších sklenic . Do práce na svačinu to nemá chybu.
Pragandu můžete nahradit obyčejnou solí s moučkovým cukrem ( na 60 dkg dvě polévkové lžice ).
smajlíksmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík