Vyhrabavání z krmítek

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.6.2013 09:11
bombata

XXX.XXX.27.242

Zdravím,
nemáte někdo nějaký fígl jak králíky donutit k tomu aby sežrali všechno co dostanou do zásobníků na granule. Dva z osmy neustále vše vyhrabují (kdybych je nepotřeboval do kolekce už by byly na pekáči) nechápu proč jich to šest chápe a dva ne :-/ u dospělých je vše taky ok ...

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.6.2013 11:21

Mě to začala dělat právě tak před 4 dny skotná samice.

4.6.2013 14:13
zorkka

XXX.XXX.235.6

Taky mě to začali dělat. Snížila jsem porce granulí s ječmenem. Sena mají pořád dost. zatím se zdá, že to pomohlo.

4.6.2013 14:18

Mojí králíci neví co jsou to granule a ani nikdy vědět nebudou.

4.6.2013 20:14
zorkka

XXX.XXX.194.170

A co Vám teda vyhrabávají?

4.6.2013 20:14
zorkka

XXX.XXX.194.170

A co Vám teda vyhrabávají?

4.6.2013 20:19

Přece krmení co jim dám do krmítka.Bohužel bobky po sobě nevyhodí,to musím udělat já smajlík.Vy nevíte že pro králíky existuje i jiné krmení než jen ty debilní granule?

4.6.2013 20:22
zorkka

XXX.XXX.194.170

To víte, že vím, jen mě zajímá čím krmíte

4.6.2013 20:39

Už jsem to někde psala,čím krmím.Tak že :ječmen,kukuřice,ovesné vločky,oves ,matení z vařených brambor s kopřivami a šrotem,ječným,kukuřičný jim nechutná,mají raději ječný.Jinak kukuřici milují.Samozřejmě trávou a seno ?O tom přece nemusím ani psát.Jinak každý den něco dobrého na zoubeb smajlíkkousek jablíčka,bylinky hlavně každý den jiné větvičky,mrkvička,cibule krájená na jemno,cibulová a čeneková nať.Mám zasetý amarant,doufám že mi vyroste.Vyzkoušela jsem udělat senáž,ale to se teprve po 6 týdnech uvidí jak to dopadlo.No a já nevím co všechno,Hlavně aby měli pestrou stravu a čisté kotce.Ovšem Vy ,při krmení granulemi a ječmenem nemůžete vědět co micani baští,proto se ptáte?Krmení je spousta,jen zjistit co mickám chutná a po čem jsou spokojeni.Tož tak smajlík.Jo a kdyby jste nevěděla co je to krmná mrkev a řepa,tak to se zaseje na políčku a pak se s tím krmí v ziměsmajlík

4.6.2013 20:42

Já být krmená jen chlebem a třeba máslem,tak se z toho akorát tak po....,se nedivím že už jim to leze krkem.Moje je "těhotná"tak má asi vrtochysmajlík

4.6.2013 20:43
zorkka

XXX.XXX.194.170

jaký máte králíky?

4.6.2013 20:50

A nechcete vědět s kým spím?smajlíksmajlík.Sama ....ať už víte všechno.Pokud ještě chcete vědět jakou mám králíkárnu,tak se podívejte sem :http://kralikar.cz/index.php/component/kunena/6-Ust%C3%A1jen%C3%AD-a-vybaven%C3%AD-kr%C3%A1l%C3%ADk%C3%A1ren/4196-Na%C5%A1e-kr%C3%A1l%C3%ADk%C3%A1rna-z-Ytongu,ale musíte být přihlášená,aby jste viděla fotky smajlík

No ať neřeknete,na fotkách jsou i mojí micani.Samec Hylla a zatím 2 samice kalxNos.Pokud nevíte co to je,tak se ptejte.Mám času dost smajlík

4.6.2013 20:56
zorkka

XXX.XXX.194.170

Já mám 12 chovných samic. Čč, Kal a Bu. Čistokrevný a tetovaný Králíky chovám asi 30 let. Když jsem začínala, byla jsem jako vy. Jinak jsem ve svazu chovatelů a myslím si, že o chovu králíků něco vím. Ale nedělám ze sebe vševěda

4.6.2013 21:14

zorkka napsal(a):
Já mám 12 chovných samic. Čč, Kal a Bu. Čistokrevný a tetovaný Králíky chovám asi 30 let. Když jsem začínala, byla jsem jako vy. Jinak jsem ve svazu chovatelů a myslím si, že o chovu králíků něco vím. Ale nedělám ze sebe vševěda

Já ze sebe vševěda nedělám.Vy jste se ptala a já odpovídám smajlíkJinak moje drahá,Já jsem v hospodářství vyrůstala.Pokud jste chovatelka králíků 30 let,tak by jste měla vědět,že mojí rodiče byli uznávaní chovatelé a vyšlechtili Mbh.Když jsem se vdala před 40ti lety,tak jsem v chovu pokračovala a nebyli to jen králíci.V ČSCH jsem byla taktéž,buďte v klidu.Když maminka z důvodu nemoci přestala dělat předsedkyni ČSCH ve Vrahovicí,tak se spolek rozpadl.Chovy jsem musela porušit z důvodu nemoci syna.Nejsem začínající chovatelka,jen zase rozjíždím chov.Tož stačí?Z toho vyplívá že že jsem chovala králíky a další,daleko dříve než Vy.
Tak když všemu rozumíte,proč se ptáte čím krmím?Jsem zásadně proti krmení granulemi,prostě každý máme své.Pravda,mám s krmením více práce než Vy.A až se obě samice okotí,svůj názor na krmení nezměním.Jistě že přijdou na řadu i čistokrevní.Pořídím si Mbh,potomky rodičemi vyšlechtěné a Mm,to byla pýcha mého tatínka.smajlík

4.6.2013 21:22
zorkka

XXX.XXX.194.170

Tak za ty roky by jste měla vědět, že časté střídání složení stravy není pro králíky to pravé ořechové. Nechci se s Váma dohadovat. Každá máme svoje a myslíme si, že pro svoje ušáky děláme to nejlepší.

4.6.2013 21:28

smajlíksmajlíksmajlíksmajlík.Ještě že jsem se s Vámi pustila do debaty.Jinak bych umřela v nevědomosti a to by bylo zlésmajlíksmajlík

4.6.2013 21:38
zorkka

XXX.XXX.194.170

Ráda kdykoliv poradím.smajlík

4.6.2013 21:40
zorkka

XXX.XXX.194.170

Dobrou noc, ráno vstávám do práce.smajlík

4.6.2013 21:42

Velice ráda využiju Vaše zkušenosti jak sypat do krmítek ječmen a granule,které Vaši králici již nechtějí.Díky za nabídkusmajlík

4.6.2013 21:43

Dobrou noc,alespoň se mi konečně podaří dodělat dort smajlík

4.6.2013 21:48
ing.panda

XXX.XXX.23.64

Tak dejte fotky i sem, když jste si založila téma. Kvůli fotek se registrovat nebudu, aby mi chodilo X reklamních mailu.

4.6.2013 23:35

ing.panda napsal(a):
Tak dejte fotky i sem, když jste si založila téma. Kvůli fotek se registrovat nebudu, aby mi chodilo X reklamních mailu.

Pane "ing"nikdo Vás nenutí se někde registrovat.Psala jsem to paní zorkka.smajlíkZde jste se zaregistroval a nevadí Vám to smajlík

5.6.2013 00:46

ing.panda napsal(a):

Toto téma jsem nezaložila já smajlík

5.6.2013 15:37
ing.panda

XXX.XXX.23.64

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Pane "ing"nikdo Vás nenutí se někde registrovat.Psala jsem to paní zorkka.smajlíkZde jste se zaregistroval a nevadí Vám to smajlík

Registroval jsem se, jelikož tyto stránky navštěvuji pravidelně.

Myslel jsem do Vámi vytvořeného "Naše králíkárna z Ytongu". Nechápu co Vám brání dát foto i zde? Nebo snad scháníte registrující se návštěvníky pro konkurenční web?

Přidejte reakci

Přidat smajlík