Dobrý den, dostala jsem od kamaráda samici Obra,kterou koupil na výstavě ,ale pro neúspěch v chovu jí daroval mě. Věřila jsem,že můj samej udělá na Obřici dojem,ale den co den když jí dám k samcovi tak jem leží a samec se může snažit jak chce,ale vůbec se ona nenastavý a tudiž nedojde k připuštění.. samec není sice Obr,ale zas tak malý není,tak si myslím,že v tom by nebyl problém,ale s Obrama nemám zkušenosti,tak nevím zda připouštění je takový problém??vím,že několik dní v roce samice nechtěji připouštět a myslím,že kort na podzim,tak mám třeba počkat na jaro?? a pak sem se chtěla zeptat když má tetování na uších zda podle čísla najdu chovatele?? děkuji za odpověd
Podle tetování najdete měsíc a rok narození a okres kde byla redgistrována .Pak jedině přes okresního registrátora daného okresu najdete chovatele.Jinak chovatel a předci králíka jsou v rodokmenu,pokud je tetovaný měl by ho mít.Samici nechte odpočinout a zkoušejte to později.Obři dospívají pohlavně déle.Dejte sem to tetování a já vám napíšu jak je stará a z kterého okresu je .Samce si raději také sežente obra aby jste neměla plemeno :okresní směs.
mala som problem s mojou samicou BO ked som ju pripustala prvy raz, nechcela podrzat tak som sa nastvala a samcovi som ju pridrzala, aby ju mohol obskocit, sice som neverila ze sa zadari ale vsetko bolo ok a o mesiac som sa tesila z malych kralicat. Druhy raz uz samcovi prieky nerobila.