Vážení přátelé, už se to blíží. Jihomoravská krajská výstava v Břeclavi klepe na dveře. Je po uzávěrce přihlášek, kterých je celkem na 1700! Přihlášeno je 760 kraliku,560 holubu a 250 volier drubeže 76 volier exotu. Speciální výstava slepic hempšírek 59 voliér. Těším se na viděnou na Tržnici! AH
Myslíte tím, co za plemena je přihlášeno? Nejsem mezi nejužšími pořadateli, takže nevím, ale na siamáky se vám mohu poptat. Mezi posuzovateli by ale měl být i Jara Přibyl, a předpokládám, že když jede posuzovat tak i králíky doveze... A loni je vystavoval i pan Břoušek, tak předpokládám, že by být měli. Ale zeptám se.
Tak už mám k rukám předpřipravené soupisové archy, proto je jaksi nemohu dát v plén, ale mohu říct, čeho kolik je Velká plemena (jsou zastoupena všechna - BO, FB, NoS i Mm) - 45ks, Vss - 45ks. Vídeňští králíci (83ks, chybí Vmš). HOTOTŠTÍ 2ks. Nč - 25ks, Nb - 27ks. Kal - 27, ČS -14, Du - 27ks, Bí (č+m) 8, Za (div + tříslový) 14ks!, Čm - 38ks, perlový - 16ks, stříbřitý malý - 88ks, Ččp 20ks, 3ks holíčský modrý. A pane doktore, omlouvám se, ale siamáci nejsou...
chovatelpodluzi
napsal(a):
Tak už mám k rukám předpřipravené soupisové archy, proto je jaksi nemohu dát v plén, ale mohu říct, čeho kolik je Velká plemena (jsou zastoupena všechna - BO, FB, NoS i Mm) - 45ks, Vss - 45ks. Vídeňští králíci (83ks, chybí Vmš). HOTOTŠTÍ 2ks. Nč - 25ks, Nb - 27ks. Kal - 27, ČS -14, Du - 27ks, Bí (č+m) 8, Za (div + tříslový) 14ks!, Čm - 38ks, perlový - 16ks, stříbřitý malý - 88ks, Ččp 20ks, 3ks holíčský modrý. A pane doktore, omlouvám se, ale siamáci nejsou...
Du - 27 kusů, když je Přerov a apropo klubovka AlHaDuBi.
Tak uvidím, jestli se trhnu z práce aspoň na otočku na jednu z akcí.
chovatelpodluzi
napsal(a):
A teď mi málem spadla brada, no nejsou přihlášeni siamáci ani kuny, ale na konci za rexema a angorou jsou saténáci a mezi nimi Saténoví siamský modrý! celá kolekce!! Tak jsem zvědav, stejně jako na oranžové rexe.
Ti siamští modří saténoví jsou zajímaví. Žlutí saténoví siamáci občas vypadávají po Siž dovezených z Německa.
Krajská výstava se koná za dva týdny, tedy veřejnosti bude otevřena od pátku 29.11. do neděle 1.12. Inzerát, který je teď čerstvě v inzerci zde na králících nevím od koho, je dost nešikovně napsaný. Uvedená čísla jsou CELKEM za K,H,D,E. Odkaz na web krajského sdružení vám taky víc nepoví, tam je akorát přihláška a propozice. Spíš se hodí uvést odkaz na web OO Břeclav (www.ovcschbv.ic.cz), kde je mapa kudy k hale a na parkoviště v okolí.
Do fotogalerie se stahuje třetí díl fotek z krajské výstavy..... http://vidzhan.rajce.idnes.cz/