Uživatel s deaktivovaným účtem

Já volím kvalitní luční,ale co chovatel to jiný názor.
to je všetko v poriadku .. ako pišete viac menej potrebujem zisit zloženie tráv,bylin...atd čo je vhodne zasiat na sušenie sena pre kraliky asi tak som to myslel prepačte mi ak som to zle napisal v nazve pubilkacii ....... proste jedna sa mi o to aka je najvhodnejšia zmes bylin na sušenie sena pre kraliky.
bombata
napsal(a):
Travních směsí je hodně já bych rád zkusil nějakou s vojěškou ovšem nevím kdy a jak se má travní směs vysévat myslíte že stačí jí na jaře rozházet po louce? Nebo je lepší louku přeorat bo tak něco??
ja som luku preoral a na jar zdiskujem a vybranim , ale na siatie si musim niekoho zavolat nemam s tým skusenosti ,ani neviem kolko travnej zm.esi mi treba na 2800 m2.
jony3333
napsal(a):
ja som luku preoral a na jar zdiskujem a vybranim , ale na siatie si musim niekoho zavolat nemam s tým skusenosti ,ani neviem kolko travnej zm.esi mi treba na 2800 m2.
Pro králíky je nejlepší seno ze starších,dá se říct zanedbaných porostů.Takový klackovitý s kopřivama a bodláčím
Vojtěška je perfektní krmivo(má hodně rostlinné bílkoviny), ale musí se to umět!! Dominuje a likviduje rostliny ve svém okolí a to i vlastní druh. Proto vidíte, že druhým rokem "řídne". Řeší se to včasným sekáním, třetinovým sekáním (vykvést se nechá pouze třetina), apod. Šel bych do té doporučené směsky.