Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.2.2014 16:31
mišoň

XXX.XXX.25.217

Dobrý den, králíky chovám a kůže prodávám již 15 let. Vždy jsem je s nějakým menším problémem prodal těm pouličním ........, kteří jezdí do naší vesnice ve Škodě 1203, žigulíkem v combi atp. a ,,okrádají '' chovatele (hlavně důchodce) při výkupu kůží. Zhruba týden před výkupem nacpou do poštovní schránky leták s lákavou větou, KRÁLIČÍ KUŽE AŽ 40 KČ/KUS, ale nikdy se na tuto cenu nedostali. Dával od 15 do 35 Kč. Vždy měl chlapík nějakou výmluvu, že je kůže nožem prořízlá, moc zakrvácená, přeschlá, nedosušená a když bylo vše ok, tak zase nebyly odříznuté nožky a hlava nebo byla kůže malá. Myslím si, že kůže z Kaliforňáka nebo Novozélanďana o živé váze cca 4,5 kg není zase až tak malá. Tento problém jsem vyřešil sice pozdě, ale doufám, že navždy. Přes tuto diskuzi jsem nakontaktoval pana Vláska Vratislava z Olbramova. Po telefonické domluvě jsem mu poštou poslal 32 kůží (ne na dobírku) a on mi bez problému poslal to, co slíbil. 40 kč za kus. Příště oslovím známé chovatele, složíme se na zanedbatelné poštovné a balík se pošle zase do Olbramova. Celkem mě překvapilo, že i v této době se dá narazit na poctivého člověka, který nepodniká HAMTY HAMTY, ale chápe heslo "MÉŇE ZNAMENÁ VÍCE." Panu Vláskovi touto cestou děkuji a všem chovatelům přeji mnoho štěstí ve své zálibě. Vladimír S. Olomouc

hary69

6.2.2014 17:33
hary69

XXX.XXX.199.239

Jenže ten pán, co vás objíždí autem, má úplně jiný náklady při výkupu. Zkuste si to objíždět sám, vykupujte za 40 Kč a pak to pošlete tomu pánovi poštou, možná proděláte 10 Kč na kusu, ale zase bude víc spokojených králíkářů. smajlík

6.2.2014 19:23
berenika

XXX.XXX.219.10

Zdá se, milý hary69, že pokud jde o pana Vláska, tak nevíte která bije. On totiž taky objíždí lidi i různé akce, a jeho cena 40,- za kus je zákon. Prostě zaplatí - bez výmluv, bez keců...

20.2.2014 07:12
milanfab

XXX.XXX.156.17

berenika napsal(a):
Zdá se, milý hary69, že pokud jde o pana Vláska, tak nevíte která bije. On totiž taky objíždí lidi i různé akce, a jeho cena 40,- za kus je zákon. Prostě zaplatí - bez výmluv, bez keců...

Hary69 ví která bije,Vy o tom nemáte ani ponětí,co vy víte o zákonu.Povíme si to za měsíc,kolik bude dávat.Mě fascinuje naivita některých lidí,stačí si pročíst anonymní diskuzi,kolik např.dává někde jinde.Škoda,že nemám telefon na toho pána z Olomouce,vysvětlil bych mu jak to všechno doopravdy je.O co myslíte že těmto lidem jde,zlikvidovat konkurenci a pak si budou diktovat ceny a obyčejní chovatelé zapláčou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík