Neregistrovaný uživatel

Je možno ho někde sehnat????????? A kolik Stojí???
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Seš asi padlej na hlav????????? Hodně???
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Kolik????????
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
V Praze v Hornbachu jednoho mají, ale cenu bohužel nevím - šel jsem tam jen pro hřebíky.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Sehnat se údajně dá, dokonce to prý není takový problém, i když hlavní chovatel p. Dios prodal (všechny?) šejkovi do Kataru. Cena je, jak se říká smluvní, u smlouvání jsme nebyl, ale dovedu si ji představit. Pokud máte zájem, napište na Filipíny panu de Diosovi. Abyste si neuřízl ostudu, před tím trochu pošetřete.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
dobrý den,
vaše otázka je s dovolením opravdu poněkud komická. je vidět, že o papoušcích toho asi patrně moc nevíte. počtěte si podrobněji tam, kde jste se o něm něco dozvěděl(a) a už se takhle nemoudře nikdy nezeptáte. nechci se vás nijak dotknout, ale fakt jste zazářil(a).
Neregistrovaný uživatel

Doporucuji projit si nekolik poslednich cisel casopisu Papousci. Tam se dozvite, o jak VZACNEHO ptaka se jedna. Na svete je jen nekolik exemplaru (urcite ne vic nez 40)... zdravi Alice
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Doporucuji projit si nekolik poslednich cisel casopisu Papousci. Tam se dozvite, o jak VZACNEHO ptaka se jedna. Na svete je jen nekolik exemplaru (urcite ne vic nez 40)... zdravi Alice
Vážení,
docela upřímně se vám divím, že na takovéto provokace reagujete!
Zdraví: Frigo
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Je vidět, že máš dobrý vkus. je to krásný papoušek.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ale já je mám doma a množí se mě jako slepice, kolik jich chceš ? Každej třetí je zdarma, nemůžu se jich zbavit, nikdo to nechce, asi je půstím je to fakt hrůza nevím co s nima.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ale já je mám doma a množí se mě jako slepice, kolik jich chceš ? Každej třetí je zdarma, nemůžu se jich zbavit, nikdo to nechce, asi je půstím je to fakt hrůza nevím co s nima.