Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

3.2.2005 10:49
Neregistrovaný uživatel

Dobrý deň!
Chcem Vás poprosiť o radu. Mám doma asi pol roka párik zebričiek. Majú také zvláštne fázy - pár dní sa spolu znášajú, ľúbia sa a pár dní sa stále spolu bijú, resp. samček robí nálety na samičku a začne do nej zobať a strašne po sebe kričia a vrieskajú. Neviem prečo to robia a horšie je, že neviem kde je chyba a ako by som tomu mohla zabrániť. Poraďte mi prosím, nemôžem sa na to pozerať.
Ďakujem krásne!!
Lenka

Neregistrovaný uživatel

3.2.2005 15:08
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobrý deň!
Chcem Vás poprosiť o radu. Mám doma asi pol roka párik zebričiek. Majú také zvláštne fázy - pár dní sa spolu znášajú, ľúbia sa a pár dní sa stále spolu bijú, resp. samček robí nálety na samičku a začne do nej zobať a strašne po sebe kričia a vrieskajú. Neviem prečo to robia a horšie je, že neviem kde je chyba a ako by som tomu mohla zabrániť. Poraďte mi prosím, nemôžem sa na to pozerať.
Ďakujem krásne!!
Lenka

Dobrý den!
Je velmi pravděpodobné,že sameček chce samičku pářit,u těchto ptáčků je velmi častým jevem,že sameček samičku před pářením pronásleduje!Dal bych jim hnízdní budku,stavební materiál na vystýlku budky a těšil se na odchov mladých ptáčat!
Hodně štěstí v chovu.

Mirek Brno

Neregistrovaný uživatel

4.2.2005 15:59
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobrý den!
Je velmi pravděpodobné,že sameček chce samičku pářit,u těchto ptáčků je velmi častým jevem,že sameček samičku před pářením pronásleduje!Dal bych jim hnízdní budku,stavební materiál na vystýlku budky a těšil se na odchov mladých ptáčat!
Hodně štěstí v chovu.

Mirek Brno

Dakujem kraaaasne!!!
Pekny den!
Lenka

Ggggggvvbvbbb

25.9.2019 14:36
Ggggggvvbvbbb

XXX.XXX.86.237

Dobrý deň mame doma zebričky samičku samčeka a majú mladé 2 týždne potom ako mladé vyliezli z hniezda tak samček ale tie mladé jej vytrhavaju perie. Potrebovala by som poradiť.
Vopred ďakujem za odpoveď

25.9.2019 15:15
frodik

XXX.XXX.2.250

Ggggggvvbvbbb napsal(a):
Dobrý deň mame doma zebričky samičku samčeka a majú mladé 2 týždne potom ako mladé vyliezli z hniezda tak samček ale tie mladé jej vytrhavaju perie. Potrebovala by som poradiť.
Vopred ďakujem za odpoveď

Dobrý den,
mě to dělali kanáři, když chtěli znovu hnízdit a neměli stavební materiál trhali mladým peří a vystýlali si tím hnízdo. Když jsem jim po zemi poházel materiál na nové hnízdo tak přestali.

Ggggggvvbvbbb

25.9.2019 21:38
Ggggggvvbvbbb

XXX.XXX.86.237

Ďakujem zajtra to urobim

Přidejte reakci

Přidat smajlík