Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.164
Můžete mi prosím poradit kde se ještě dá sehnat lepidlo na myši.Mám problém v tom že do pastiček se chytit nedají udělaly si hnízdo za obkladačkama za kterýma je polystyrén.Jako návnadu chleba, sýr ,ořech,slaninu atd.pastička je vždycky do rána odsunutá od zdi a návnada netknutá,začínám si myslet že to zřejmě nebude myš ale nějaký jiný hlodavec.Návnadu na myši nechci dávat aby jí náhodou nesnědli papoušci.Budu rád za každou dobrou radu.Díky Miloš
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.217.147
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Můžete mi prosím poradit kde se ještě dá sehnat lepidlo na myši.Mám problém v tom že do pastiček se chytit nedají udělaly si hnízdo za obkladačkama za kterýma je polystyrén.Jako návnadu chleba, sýr ,ořech,slaninu atd.pastička je vždycky do rána odsunutá od zdi a návnada netknutá,začínám si myslet že to zřejmě nebude myš ale nějaký jiný hlodavec.Návnadu na myši nechci dávat aby jí náhodou nesnědli papoušci.Budu rád za každou dobrou radu.Díky Miloš
Na Slovensku sa da kupit v farby laky drogeria.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.125
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Na Slovensku sa da kupit v farby laky drogeria.
Dneska mi řekli v obchodě, kde ho vždy měli, že v ČR už je jeho prodej zakázán kvůli týrání zvířat.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.206.60
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dneska mi řekli v obchodě, kde ho vždy měli, že v ČR už je jeho prodej zakázán kvůli týrání zvířat.
Polystyren v žadnám případě nepoužívat!Myši vše vyžerou a budete to muset vybourat, jinak se jich nezbavíte. Místo lepidla se prodává taková pasta /podobná tuba jako pasta na zuby /, jinak kupte červené granule. J.N.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.104.191
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Poradte mi prosím, ako sa dá odstrániť z drevenej nelakovanej podlahy - palubovky. Chcem si udobriť manželku. Miloš.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.50.17
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Na slovensku je dostat vsade. U nas ho predavaju dokonca aj v potravinach.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.41.2
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Polystyren v žadnám případě nepoužívat!Myši vše vyžerou a budete to muset vybourat, jinak se jich nezbavíte. Místo lepidla se prodává taková pasta /podobná tuba jako pasta na zuby /, jinak kupte červené granule. J.N.
U nás je lep zakázaný, ale jesli bydlíš někde na jihu tak v Rakousku ho v pohodě koupíš snad všude a stojí 2.60 éček čauky Jarda
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.172.5
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Na slovensku je dostat vsade. U nas ho predavaju dokonca aj v potravinach.
Manželky se dají koupit?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.34.124
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Manželky se dají koupit?
Manželka sa dá prilepiť o podlahu ?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.67.3
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Manželka sa dá prilepiť o podlahu ?
OSEVA AGRO Brno Gardenol
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Burza Týniště
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.243.20
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Manželky se dají koupit?
Bože můj, kdy se už konečně naučíme rozeznávat vlákna diskuse!?
Všimněte si prosím, že příspěvek, na který tak vtipně reagujete, odpovídá zadavateli dotazu, nikoliv autorovi příspěvku o manželce (to by musel být posunutý o jednu odrážku doprava).
Stejně tak si všimněte, jak nelogicky působí odpověď "OSEVA AGRO Brno Gardenol" na příspěvek "Manželka sa dá prilepiť o podlahu?".
Velmi, velmi prosím:
Diskuse pomocí odkazu "reagovat" umožňuje větvit jednotlivá témata a reagovat jen na konkrétní dílčí příspěvky. Chcete-li například odpovědět zadavateli výchozí otázky, klepněte prosím na odkaz "Odpovědět" u výchozího (prvního!) příspěvku, nikoliv u posledního dole na stránce. A naopak, reagujete-li na jednu z dílčích odpovědí, reagujte skutečně na ni, a nikoliv na výchozí příspěvek.
Děkuji. ZW
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.67.3
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Burza Týniště
Je mi líto, že jste si moji odpověď, která byla odpovědí na zadaný dotaz vyložil jako nelogickou a hodil mne do stejného odstavce s odpvědmi netýkajících se ničeho . Ale i tak vám přeji příjemný den pane ZW cone
tom99

XXX.XXX.128.39
To ještě existuje lepidlo na myš ? :D
Ja používam toto a už roky myšky sa chytajú jedna radosť, mám to uložené za voliérami a do volier sa my nič nedostane