Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.101.236
Prosím o radu ohledně stáří andulky, jestli je to vůbec možné. Podle modravého ozobí to bude asi sameček. Včera jsem ho, promoklého, odchytila v parku. Ochočený trochu bude, ruky se téměř nebojí, ale nevím, jak moc. Teprve se seznamujeme.
Žere hlavně proso, na jablíčko neměl chuť, možná ani není zvyklý. Z venku jsem mu přinesla pár větviček na hraní, ale neprojevil zájem. Klec je zatím, na pár dní, provizorní, co dům dal.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.232.115
Je to samička
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.111.249
Spíš bych řek, že je to samička.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.111.249
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Je to samička
Byl jste rychlejší
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.63.230
Dobrý den,
tak je to určitě samička
A pokud máte prosotr a dostatečnou klec či volierku tak bych určitě pořídil partnera jako je sameček Bohužel věk nejlze poznat, ale je pravděpodobné, že to bude mladý pták max rok, protože se mu ozobí teprve začíná vybarvovat
Jablko klidně dávejte..časem si zvyken. Je to pěkný pták
..jen zkuste odčervit
přidejte do vody na den stroužku česneku na odčervení jinák si myslím, že to bude v pohdě
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.110.99
Ja to vidím na samičku, šedozelenú opalínu. Pokial má ešte náznaky vlnkovania nad ozobím, tak je to mladý vták. Ak je čelo čisté bez kresby, tak je dospelá. Zatial ju držte v karanténe, sledujte trus, dajte lístek pampelišky a pokial nebudú príznaky nemoci môžete ju skúsiť zaradiť do chovu. Tú karanténu dodržte!!!!, neviete či ju niekto nevypustil na slobodu kôli onemocneniu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.137
Taky bych se podíval v okolí parku po inzerátech, jestli jí někdo nehledá...
Jinak krmte směsí pros (žluté, červené, zelené) + lesknice + oves, zelené (pampelišky, ptačinec)
atd...písek, sepiovka,....
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.101.236
Velice děkuji za rychlé odpovědi, už jsem si myslela, že máme klučíka. Otec papoušky chová, ale ty o něco větší (a na chov, tedy divoké), takže jsme tuhle "droboť" paradoxně doma nikdy neměli. O druhé andulce už uvažuji, ne tedy na chov, ale aby měla tahle společnost. Mám takový, možná hloupý, dotaz. Pokud bych si pořídila druhého ptáčka, dokrmeného, na ochočení "nezdivočí" mi spolu? Jeden ptáček by byl určitě na člověku víc závislý.
Doma jiného ptáčka nemáme. Jen tím, že jsem s papoušky vyrůstala a s dávkou štěstí, se mi odchyt podařil. Našla jsem ho v parku uprostřed sídliště, tak to spíš vidím na otevřené okno. Po plakátech se díváme.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.52.180
zdravím, z mé vlastní zkušenosti. Máme andulku (samečka)- ochočený, pořídili jsme k němu samičku. Samečkovo chování k nám se nezměnilo. Jen ta nová andulka už se ochočit nedá. Takže myslím, že by to u vás mohlo být podobné.
Prosím o pomoc. Mám andulku má viac ako 2 roky a zmenila sa jej farba nozzdier tak neviem či mam samičku alebo samčeka je v klietke zo samčekom a má peoblem s prerastaním zobáku ale to je najmenej
Piškot_Moje

XXX.XXX.104.130
Podle mě jsou to oba samečci sice se o andulky zajímám chvíli a chci se o nich dozvědět víc, dostal jsem páreček cca 2roky stare chtěl bych je domestikovat tak by mě zajímalo jesli je to možné nebo spíš bych chtěl rady možné to je ale myslím si že hodně náročné tak bych byl rád za rady děkuju