Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.1.2015 16:19
peparazak

XXX.XXX.162.50

Streptopelia lugens, na polskych strankach jsem videl tuto krasnou hrdlicku, chova je nekdo u nas?mel bych zajem o letosni holoubata.Razak.

6.1.2015 18:58
syrmaticus

XXX.XXX.204.80

Hrdlička smuteční nebo také karolínská (Zenaida macroura) je u nás chována velmi zřídka, vím pouze o jednom samci v soukromém chovu. Hrdlička temná (Streptopelia lugens) je chována častěji, zrovna nedávno jsem tady v inzerci viděl nabídku hrdliček temných.

6.1.2015 19:10
majna

XXX.XXX.133.170

peparazak napsal(a):
Streptopelia lugens, na polskych strankach jsem videl tuto krasnou hrdlicku, chova je nekdo u nas?mel bych zajem o letosni holoubata.Razak.

A odkaz na ty stránky by byl? Děkuji

6.1.2015 20:16
bouda

XXX.XXX.213.166

Pokud se jedná o hrdličku karolínskou (Zenaida macroura), tak ta u nás k sehnání skutečněn není.
O nic lepší to ale není asi s hrdličkou temnou (Streptopelia lugens). Pokud vím, tak je aktuálně chována v jedné zoo a u dvou soukromých chovatelů.

6.1.2015 22:58
peparazak

XXX.XXX.162.50

majna napsal(a):
A odkaz na ty stránky by byl? Děkuji

Samozrejme, je to Allegro.pl.Podle latinskeho nazvu to bude ta hrdlicka temna.je dost podobna hrdlicce divoke jen o hodne tmavsi.bez bileho krouzku na krku.prekladac mi to asi spatne prelozil.dekuji za informace.skusim letos sehnat ty temne.

Přidejte reakci

Přidat smajlík