Dobrý deň mám mladú parku kakarikov len nejako nejavia o seba záujem a samička sa nejako ľaká samca ke pristane pri nej na vetve vyľaká sa a odletí alebo ked príde za nou tak ona odíde, aj pri krmive ju trochu samec odstrkuje, je takýto nezaujem o seba normálny mimo hniezdneho obdobia, budú chcieť spolu zahniezdiť na jar, alebo ich radšej vymením ? prosim poradte.
Mesic není zadna doba, nektere pary si padnou a hnizdi drive jiné třeba az po roce.
Jestli zahnizdi je otázka casu, kakarici jsou bezne druhy které spravidla zahnizdi tak jako napr andule, korely a jim podobne ale není vylouceno ze takovyto par nezahnizdi-moznosti jsou pak jedine změna partnera nebo porizeni dalšího paru coz většinou pomuze.Zaruku vam ovšem nikdo neda.Je to pouze chov jako každý jiny.
Dobrý den!Prohlédl jsem fota, nejsou moc dobře nafocena, ale pokud jsou zhruba stejně staří, pár by to být mohl.Vložím svoje fota, na kterých je to zřetelné, 1, 0žlutý a 0.1zelená.
Ještě bych doporučil provést změny uvnitř voliéry posunout budku apod.., prostě změnit, prostředí'', aby byli oba v novém.
machin
napsal(a):
Dobrý den!Prohlédl jsem fota, nejsou moc dobře nafocena, ale pokud jsou zhruba stejně staří, pár by to být mohl.Vložím svoje fota, na kterých je to zřetelné, 1, 0žlutý a 0.1zelená.
Ještě bych doporučil provést změny uvnitř voliéry posunout budku apod.., prostě změnit, prostředí'', aby byli oba v novém.
Puštal som ich do voliery naraz... Pre oboch bola nová.
Ještě jedné věci jsem si všiml, samec je na všech Vašich fotkách načepýřen(Nemusí být v dobré zdravotním stavu a pak to vše vysvětlí.) a to by neměl, je odčerven a nezraněn?Mají občas celý drn a obden jablko?Sepii, velkou nádobku s vodou, na každodení koupel atd...
Je li vše, jak píši přidal bych druhou budku stejnou(do druhého rohu), stejně vysoko a další krmítko dál od prvního.
machin
napsal(a):
Ještě jedné věci jsem si všiml, samec je na všech Vašich fotkách načepýřen(Nemusí být v dobré zdravotním stavu a pak to vše vysvětlí.) a to by neměl, je odčerven a nezraněn?Mají občas celý drn a obden jablko?Sepii, velkou nádobku s vodou, na každodení koupel atd...
Je li vše, jak píši přidal bych druhou budku stejnou(do druhého rohu), stejně vysoko a další krmítko dál od prvního.
Viete čo jednu dobu aj bol taky uplne len posedkaval už som ho pochovaval, na druhy deň akoby nič, do teraz vyzará byť spokojný ale dosť často sa zdržiava v búde, a odčervený je sepiovka je ak vodu zašpinia snažím sa ju udržat čistú, mkrva, jablko nie síce v pravidelnom intervale ale prísun ovocia a zeleniny majú.