Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.1.2015 18:06
tato

XXX.XXX.43.246

Dobrý večer, zadovážil som si andulku od chovateľa z vonkajšej voliéry, mám ju doma cca mesiac, spolu s papagájom horským.Vcelku sa znášajú ak to môžem takto povedať, je pravda že sem tam sa horák k nej správa nadradene, trocha ju ponaháňa otvára na ňu zobák, ale o chvíľu už žerú z jednej misky, sedia vedľa seba ako najlepší kamaráti.Cez deň su na balkóne, ktorý slúži ako voliéra, večer sami priletia do izby na vtáčí strom, každý z nich má svoju klietku.Problém je v tom že andulka je tichá nešteboce, ak tak len večer párkrát ju počuť ináč len ticho sedí.Žerie normálne, lieta, pierka si preberá, naťahuje sa, ruky sa nebojí, ale sama na ruku nepriletí, poškrabkať sa nechá a keď jej to vadí dá to najavo, okrem suchých zrnín a senegálskeho prosa jej podávam aj ovocie a teraz som si všimol hnedé škvrny nad ozobím. Nerozumiem prečo je taká tichá, či to je tým že sa v spoločnosti horského bojí, (ale ona si na neho zobák tiež otvorí, až taka ustráchaná nie je), alebo je nemocná.Preberal som jej aj pierka či nemá nejaké roztoče, nič som nenašiel, trus ma normálny.za každú radu ďakujem.

13.1.2015 19:22
tato

XXX.XXX.43.246

Nikto sa s niečim podobnym nestretol?

Přidejte reakci

Přidat smajlík