Spárování sourozenců - žaci

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.1.2015 20:39
Ramzu

XXX.XXX.236.34

Dobrý den, prosím Vás mám celkem zvláštní dotaz, zajímalo by mě jak párujete třeba ptáky z více hnízd když je tam oboje pohlaví, aby se Vám nespárovali sourozenci?Nebo k sobě moc nejdou?Pokud od sebe nebyli vůbec odděleni a od vylíhnutí spolu?Také mi jde o to že máme 6 let pár papoušků Žako, údajně z odchytu, ale jako jediný pár nám prostě nedělají, mají se k sobě, krmí se, mají endoskopii, takže pár to je, ale snůška nic, proto se ptám kdyby byli od malička spolu bylo by možné že se mají rádi jako sourozenci?

17.1.2015 00:34
Ramzu

XXX.XXX.236.34

Nikdo neporadí?kdo chová větší papoušky?

17.1.2015 10:46
maximus.chov

XXX.XXX.232.4

Ramzu napsal(a):
Dobrý den, prosím Vás mám celkem zvláštní dotaz, zajímalo by mě jak párujete třeba ptáky z více hnízd když je tam oboje pohlaví, aby se Vám nespárovali sourozenci?Nebo k sobě moc nejdou?Pokud od sebe nebyli vůbec odděleni a od vylíhnutí spolu?Také mi jde o to že máme 6 let pár papoušků Žako, údajně z odchytu, ale jako jediný pár nám prostě nedělají, mají se k sobě, krmí se, mají endoskopii, takže pár to je, ale snůška nic, proto se ptám kdyby byli od malička spolu bylo by možné že se mají rádi jako sourozenci?

Čekat

17.1.2015 12:16
petrb

XXX.XXX.18.66

Ramzu napsal(a):

Některé páry zahnízdí za delší dobu a některé vůbec přesto že se pár jeví jako harmonický.Určitě to není tím že by to měli být sourozenci.Chce to trpělivost nebo výměnu partnerů.Někdy výměna pomůže hned a někdy také nezahnízdí nikdy.Je to příroda.

17.1.2015 14:09
romika

XXX.XXX.116.252

Záleží také na tom jestli máte opravdu pár. Harmonovat spolu můžou třeba i dvě samice. Také jsem v minulosti koupil pěkný pár z odchytu i s DNA. Na pohled také vypadaly jako pěkný pár. To potvrzovali i jiní chovatelé kteří je viděli. Ptáci lezli pouze do budky ale hnízdění žádné. Po pěti letech jsem si udělal DNA sám a zjistil jsem že mám dvě samice. Zkuste si udělat znovu určení pohlaví a potom uvidíte co dál. Ať se daří.

17.1.2015 21:37
Ramzu

XXX.XXX.236.34

Endoskopii jsme si nechali dělat my.

Přidejte reakci

Přidat smajlík