Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.1.2015 13:31
listr85

XXX.XXX.222.12

Dobrý den dal jsem do klece kanárům drátěné hnízdo mám jim do toho dát seno nebo kokosová vlákna nebo jim to dám na zem a oni to vše nanosí do hnízda.

19.1.2015 14:00
jiricek

XXX.XXX.17.85

listr85 napsal(a):
Dobrý den dal jsem do klece kanárům drátěné hnízdo mám jim do toho dát seno nebo kokosová vlákna nebo jim to dám na zem a oni to vše nanosí do hnízda.

Zdravím, já dávám něco do hnízda a něco do košíčku připevněného na kleci tak aby si tento materiál mohly vytahnout, kokosová vlákna raději nastříhejte na kratší kousky ať se jim to nemotá na nohy a nevytáhnou celou vystýlku hnízda, seno nedávám, zkuste třeba novinový papír proběhlý skartovačkou, já dávám směs přímo určenou pro kanáry a pěvce, je v tom sisál cocon a ještě něco.

19.1.2015 14:16
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

jiricek napsal(a):
Zdravím, já dávám něco do hnízda a něco do košíčku připevněného na kleci tak aby si tento materiál mohly vytahnout, kokosová vlákna raději nastříhejte na kratší kousky ať se jim to nemotá na nohy a nevytáhnou celou vystýlku hnízda, seno nedávám, zkuste třeba novinový papír proběhlý skartovačkou, já dávám směs přímo určenou pro kanáry a pěvce, je v tom sisál cocon a ještě něco.

Presne tak. Ešte by som si dovolil doplniť, poradiť z vlastnej skúsenosti; Skartované, alebo v pásoch nastrihané biele stolové servítky, alebo hygienické vreckovky.

21.1.2015 09:39
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

listr85 napsal(a):

Pre kanáriky do hniezda je komerčne dostupný ideál filcová vystelka ;

http://www.achov.sk/obchod/action/productdetail/oc/155/product/vystelka-do-hniezda.xhtml

+ ďalší rôzny, najlepšie jemnejší materiál, na zamestnanie vtákov v období toku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík