ladishk
napsal(a):
Rád bych se zeptal. Budu stavět nové voliery z hl. Profilú a zálety budou z OSB desek. Stačí je natáhnout stavebním lepidlem? Budou tam nepálci, barnardi a čínští.
Raději udělejte kantu s cihle z bouračky 2m délka 2m výška a spád. to vás finančně nesejme Čínský mužou pěkne vše rozdrtit OSB kor i přes lepidlo to je nezastaví když chtějí a u nepálců nevím jako si vedou s likvidací klecí a bydel ap d.
ladishk
napsal(a):
Rád bych se zeptal. Budu stavět nové voliery z hl. Profilú a zálety budou z OSB desek. Stačí je natáhnout stavebním lepidlem? Budou tam nepálci, barnardi a čínští.
Zdravím, co to udělat s cetrisu? Mám ho taky a ani aratingi ho nerozeberou a ten se nechá natáhnou lepidlem a nebo ho natřít na surovo.
ladishk
napsal(a):
Díky, ale budu mít víc volier vedle sebe.
Kdybych dělal já klece mám 9 Ks 6m 3 metry výlet 3m zálet chodbičky už bych nidky nedělal to tak složitě narovinu.Ale výlet 2m zálet 2m i vyšky a s bouraných cihel či koupit palené cihle a trámky a položit střechu a je to mám je také vedle sebe v lajně.Zbytečně neinvestujte do klecí ale to Pletiva a drátu a do chovných jedinců a kneů a pestré stravy. Hliníkové profile sou super ale roxor je navždicky ale zase výhoda profilů při stěhování klecí je ! mužet je krásně opět složit a přemísťit kam budete chtít.
ladishk
napsal(a):
Narovinu austráliji čínským a nepálcům stačí 4m klece a vám chodbička a elektřina. Jinak pro Ary a velké ptáky je rohodijící šířka i déla kvůli proletu a rozpětí křídel
ladishk
napsal(a):
Nikdy už bych nedal za klece a práci 32 tisíc 9Klecí +elektřina a vybavení klecí, protože když se budu stěhovat bohužel roxor bych musel řezat žejo, tudíš narovinu Jekl nebo Profile a Nebál bych se udělat s profiluzimovystě a Plechy a okínka tvrdé staré dobré sklo z drátem, nebo při velice pečlivém nanétování či spojkách plechu vytvořit rovinu zimoviště kde se ptáci nedostanou na plochu zimovyště a místo skla bych dal sklo lam. To ale již zaležáí nakaždem chovateli a určitě nějaké stromky kolem volier jako dekoraci a kvůli slunici polostín.
ladishk
napsal(a):
OSB projedou...kor čínský. Zase když je ale držíme v klecích už rač pořádné klece v přírodě se mají líp tak jim zpříjemnit dny ve vetších klecích i našim pěvcům kdo chová dorbot velké klece venku se mají líp.
ladishk
napsal(a):
Třeba jako vlaštovky sem budou létat i větší druhy když je tet tu tak teplo ale to je hovadina, zde jso vrány, stehlíci, zvonci, vrabci a vaustráliji apd. Jsou zase tito jedinci Kakdu, Ary... škoda že tam farmáži si jich nevááží a jak nalétne hejno kakadu střílejí je jako špačky síla...
ladishk
napsal(a):
Mluvil jsem s kamarádem a říkal natáhnout lepidlem a starý obkladačk.Co vy si myslíte?
Tak taky se to někdy děla spíše ale v bytech kde není taková vlhkost ale ve volierách je dost vlhko.Jinak se to musí napenetrovat hloubkovou penetrací, nátáhnout lepidlem flexi lepidlem lepe CE 2 a výš, minimalně přes spoje desek perlinku a po té obložit na to samé lepidlo.Ale jak říkám v bytech to je v pohodě s venkovnímy oklady na OSB si nejsem jist.