Voliera dotaz – budu stavět

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.1.2015 14:26
ladishk

XXX.XXX.0.30

Rád bych se zeptal. Budu stavět nové voliery z hl. Profilú a zálety budou z OSB desek. Stačí je natáhnout stavebním lepidlem? Budou tam nepálci, barnardi a čínští.

22.1.2015 17:06
Slunecnica

XXX.XXX.159.151

ladishk napsal(a):
Rád bych se zeptal. Budu stavět nové voliery z hl. Profilú a zálety budou z OSB desek. Stačí je natáhnout stavebním lepidlem? Budou tam nepálci, barnardi a čínští.

Raději udělejte kantu s cihle z bouračky 2m délka 2m výška a spád. to vás finančně nesejme Čínský mužou pěkne vše rozdrtit OSB kor i přes lepidlo to je nezastaví když chtějí a u nepálců nevím jako si vedou s likvidací klecí a bydel ap d.

22.1.2015 17:22
ladishk

XXX.XXX.0.30

Díky, ale budu mít víc volier vedle sebe.

22.1.2015 17:38
jiricek

XXX.XXX.17.85

ladishk napsal(a):

Zdravím, co to udělat s cetrisu? Mám ho taky a ani aratingi ho nerozeberou a ten se nechá natáhnou lepidlem a nebo ho natřít na surovo.

22.1.2015 17:42
Slunecnica

XXX.XXX.159.151

ladishk napsal(a):
Díky, ale budu mít víc volier vedle sebe.

Kdybych dělal já klece mám 9 Ks 6m 3 metry výlet 3m zálet chodbičky už bych nidky nedělal to tak složitě narovinu.Ale výlet 2m zálet 2m i vyšky a s bouraných cihel či koupit palené cihle a trámky a položit střechu a je to mám je také vedle sebe v lajně.Zbytečně neinvestujte do klecí ale to Pletiva a drátu a do chovných jedinců a kneů a pestré stravy. Hliníkové profile sou super ale roxor je navždicky ale zase výhoda profilů při stěhování klecí je ! mužet je krásně opět složit a přemísťit kam budete chtít.

22.1.2015 17:48
Slunecnica

XXX.XXX.159.151

ladishk napsal(a):

Narovinu austráliji čínským a nepálcům stačí 4m klece a vám chodbička a elektřina. Jinak pro Ary a velké ptáky je rohodijící šířka i déla kvůli proletu a rozpětí křídel

22.1.2015 17:53
Slunecnica

XXX.XXX.159.151

ladishk napsal(a):

Nikdy už bych nedal za klece a práci 32 tisíc 9Klecí +elektřina a vybavení klecí, protože když se budu stěhovat bohužel roxor bych musel řezat žejo, tudíš narovinu Jekl nebo Profile a Nebál bych se udělat s profiluzimovystě a Plechy a okínka tvrdé staré dobré sklo z drátem, nebo při velice pečlivém nanétování či spojkách plechu vytvořit rovinu zimoviště kde se ptáci nedostanou na plochu zimovyště a místo skla bych dal sklo lam. To ale již zaležáí nakaždem chovateli a určitě nějaké stromky kolem volier jako dekoraci a kvůli slunici polostín.

22.1.2015 18:04
ladishk

XXX.XXX.0.30

Tak myslíte, že OSB je blbost?

22.1.2015 18:08
Slunecnica

XXX.XXX.159.151

ladishk napsal(a):

OSB projedou...kor čínský. Zase když je ale držíme v klecích už rač pořádné klece v přírodě se mají líp tak jim zpříjemnit dny ve vetších klecích i našim pěvcům kdo chová dorbot velké klece venku se mají líp.

22.1.2015 18:11
Slunecnica

XXX.XXX.159.151

ladishk napsal(a):

Třeba jako vlaštovky sem budou létat i větší druhy když je tet tu tak teplo ale to je hovadina, zde jso vrány, stehlíci, zvonci, vrabci a vaustráliji apd. Jsou zase tito jedinci Kakdu, Ary... škoda že tam farmáži si jich nevááží a jak nalétne hejno kakadu střílejí je jako špačky síla...

22.1.2015 18:19
Slunecnica

XXX.XXX.159.151

ladishk napsal(a):

První foto a druhé foto to jsou pěkné klece na těchto stránkách www. Volierysvoboda.cz.

22.1.2015 18:24
ladishk

XXX.XXX.0.30

Jo, jsou hezký ale to bych musel bejt Onasis a ne inv.důchodce.

23.1.2015 11:45
Slunecnica

XXX.XXX.159.151

ladishk napsal(a):
Jo, jsou hezký ale to bych musel bejt Onasis a ne inv.důchodce.

Nevím co si mám o to myslet...

23.1.2015 12:03
ladishk

XXX.XXX.0.30

Nevím, co si o tom myslíte vy, ale ta druhá fotka výlety a zázemí min. 100 000.

23.1.2015 12:25
zdenekstr

XXX.XXX.224.14

Dobrý den, v OBS deskách andulky vyklovaly díry že tudy málem prolezly.Nedoporučuji.

23.1.2015 12:38
ladishk

XXX.XXX.0.30

Mluvil jsem s kamarádem a říkal natáhnout lepidlem a starý obkladačk.Co vy si myslíte?

23.1.2015 12:53
jiricek

XXX.XXX.17.85

ladishk napsal(a):
Mluvil jsem s kamarádem a říkal natáhnout lepidlem a starý obkladačk.Co vy si myslíte?

Tak taky se to někdy děla spíše ale v bytech kde není taková vlhkost ale ve volierách je dost vlhko.Jinak se to musí napenetrovat hloubkovou penetrací, nátáhnout lepidlem flexi lepidlem lepe CE 2 a výš, minimalně přes spoje desek perlinku a po té obložit na to samé lepidlo.Ale jak říkám v bytech to je v pohodě s venkovnímy oklady na OSB si nejsem jist.

23.1.2015 13:38
ladishk

XXX.XXX.0.30

Děkuji za názor.

25.1.2015 11:48
peter_p

XXX.XXX.80.140

Dobry den... Neviem preco Vam ktosi dal cervenu labku...ale napad je to dobry...obkladacky nepre...ani kakadak ked su dobre urobene...

25.1.2015 11:59
ladishk

XXX.XXX.0.30

Tak to teda nevím. Na jiném vlákně jsem ji dostal za odpověd za kolik budou anduly, co jsem si vyčet taky jinde.

Přidejte reakci

Přidat smajlík