Z mojí strany spokojenost. Sice cesta zasněžená a muselo se jet opatrně 3 hodiny ale na burze vše v pořádku. Byl jsem tam podruhé v životě a minulou burzu jsem si se zahraničním prodejcem domluvil, že mi přiveze dvě samičky snovačů a slovo dodržel. Byl tam jeden hodně sympatický chovatel ze Slovenska který mi tlumočil. Touto cestou bych mu chtěl poděkovat. Příště jedu zase mám slíbenou vdovku rajskou. V Přerově jsem prozatím nikdy neuspěl.
otec_vojtika
napsal(a):
Nedokážu se s Maďarem domluvit. Ten jazyk je z jiné planety.
Treba ísť na Google a dať do prekladača čo potrebujete a pošlete mu email, alebo na burze sa vždy nájde niekdo kto Vám rád pomôže preložiť do Maďarčiny, alebo vždy niekto zo Slovenska je sním, bol by som rád, keby ste si tie sarkastické poznámky nechali doma v kuchyni, ak máte problém sa dohovoriť s normálnymi ľudmi, tak ani na burzu nechodte.
sharon
napsal(a):
Treba ísť na Google a dať do prekladača čo potrebujete a pošlete mu email, alebo na burze sa vždy nájde niekdo kto Vám rád pomôže preložiť do Maďarčiny, alebo vždy niekto zo Slovenska je sním, bol by som rád, keby ste si tie sarkastické poznámky nechali doma v kuchyni, ak máte problém sa dohovoriť s normálnymi ľudmi, tak ani na burzu nechodte.
Žiaľ poniektorí príslušníci SR hrajú sa na Maďarov, veľmi dobre vedia čo hovoríte atď. Našťastie je ich menšina a vždy Vám Slovák hovoriaci i po maďarsky a naopak, Maďar hovoriaci slabšie po slovensky vyjde v ústredí. Poznám veľa obyvateľov SR (z južného pohraničia), ktorí rozprávajú maďarsky a česko-slovensky, keďže študovali v Prahe. Títo páni chovatelia pomôžu riešiť jazykový problém.
Uživatel s deaktivovaným účtem

otec_vojtika
napsal(a):
Nedokážu se s Maďarem domluvit. Ten jazyk je z jiné planety.
Nejste sám. Na to je jednoduchá odpověď. Maďar přišel na území druhého státu t.j. Na Slovensko, takže ať začně rozprávať po slovensky!