Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.1.2015 12:49
blek

XXX.XXX.117.37

Dobrý den,
měl bych prosbu, zda na stavbu voliér je nutné třikrát zinkované pletivo. Chci koupit pletivo od slovenské výrobce a nechci si nabějnout. Připadně mě napadlo pletivo poplastované, máte s tím zkušenosti. Děkuji za pípadné rady.

28.1.2015 13:31
petrb

XXX.XXX.18.66

blek napsal(a):
Dobrý den,
měl bych prosbu, zda na stavbu voliér je nutné třikrát zinkované pletivo. Chci koupit pletivo od slovenské výrobce a nechci si nabějnout. Připadně mě napadlo pletivo poplastované, máte s tím zkušenosti. Děkuji za pípadné rady.

Poplastované rozhodně ne.Plast časem ptáci okoušou a pod ním bude drát rezivět.Třikrát zinkované pletivo není vyloženě nutné, ale pokud to s chovatelstvím myslíte vážně, tak z dlouhodobého hlediska je to určitě výhoda.

28.1.2015 13:45
simacek123

XXX.XXX.142.1

Pletivo jsem zde jiz dvakrát resil ale nikdo nebyl ochoten poradit, zinkovat trikrat nepotrebujete, spise jak ho napnou, jestli nemate zkruzovacku ste v..., jestli to myslite vazne na dlouhou dobu? Ja to vyresil tak, ze jsem objednal u firmy pletivo Horakova, udelaji presne oka na miru dle ramu a vyska az do 4m.cena prumerna 100kc za metr.Kvalita 100% S timto pletenym pletivem je snadna práce napnuti bez chyby.

28.1.2015 19:07
blek

XXX.XXX.117.37

Děkuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík