Chovatelé chůviček japonských – Brno

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.2.2015 11:22
Didakt

XXX.XXX.182.205

Dobrý den. Již nějakou dobu sháním chovný párek chůviček a ač mám inzerát na čtyrech různých stránkách tak je odezva nulová. Ani inzeráty s nabídkou žádné nejsou... Chci se tedy zeptat zda jsou v Brně nějací chovatelé, kteří by měli i něco na prodej a kdy je asi tak "sezóna" chůviček, kdy se dají nejlépe sehnat.
Díky předem za odpovědi

7.2.2015 11:43
vendelin28

XXX.XXX.34.235

A třeba ani ve zverimexu nejsou taky jsem scháněl a bývalo toho plno asi je už nikdo nepotřebuje ani na odchov jiných ptáčků.

7.2.2015 12:19
Didakt

XXX.XXX.182.205

Ano taky si pamatuju kdy snad v každém zverimexu měli chůvičky a teď když jsem si pár prošel byli jen v jednom. No chtěl bych raději od nějakého chovatele jelikož ze zverimexu nikdy nevíte co koupíte. Je to dosti nedůvěryhodné, ale jak tak koukám tak na inzeráty se nikdo neozývá, nikde jsem nesehnal žádného chovatele tak asi nakonec budu muset přistoupit k tomu zverimexu a budu muset být rád i za něj...no ještě se pořádně porozhlédnu, případně si pro ně někam dojedu.

7.2.2015 14:16
hzp

XXX.XXX.83.72

No, pro ptáky jaké máte na obrázku byste se musel vydat hodně daleko. Takové chová v ČR tak 5-6 chovatelů a všechny mutace co tam máte najednou nechová ani jeden. Obecně samozřejmě je na droboť hodně špatný čas k nákupu. Ale dá se sehnat kvalitka, ovšem chce to se trochu se projet, nečekat, že koupím hned v sousedním městě.

7.2.2015 23:20
Didakt

XXX.XXX.182.205

Ano vím. No já bych chtěl tu rezavou mutaci a koukal jsem, že k sehnání je. Takže uvidím, ale založil jsem tuto diskuzi abych našel nějaké chovatele z Brna jestli jsou a domluvil se s nimi kdy by měli třeba mladé a kdy by se dali popřípadě odebrat...ale nikdo nikde.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.2.2015 01:20
Uživatel s deaktivovaným účtem

Na strankach faunatrhy.cz mate inzerat z 2.2 ze proda chuvicky ale prodejce je z ostravy.

8.2.2015 09:06
Didakt

XXX.XXX.182.205

Díky. Zkusím napsat a uvidím

Přidejte reakci

Přidat smajlík