Na podzim jsem umístil do velké proletové voliery 10 ks korel - lutino, perlové, šedé, straky. . . Předpokládal jsem, že se vyberou páry, které oddělím a zbytek prodám. Zatím se ale podle mě nic neděje a já nevím, jak mám vybrané páry poznat, nepozoruju, že by se někteří k sobě měli nebo sedávali vedle sebe. Je brzo nebo dělám něco špatně ? Děkuji za zkušenosti.
Podla mna postupujete spravne tiez takto zostavujem pary.Momentalne mám tiež v jednej velkej voliere asi 20 kusov z minuleho roku a samci sa uz pred samicami predvadzaju ako o život blavne ked stupnu teploty a svieti slnko. avsak podla mojich skusenosti sa vsetci samčí predvádzajú pred vsetkymi samicami nejake sedavanie vedla seba a oddelovanie od krdla pozorujem len u starsich chovnych parov ktore mimo chovnu sezonu zimujem taktiež spolocne vo vacsej spolocnej voliere.
Srdečně zdravím všechny chovatele připojuji se k tématu o určení pohlaví korel. Chtěl bych pomoci při určení pohlaví u korel kterých jsem se před 14 dny ujal z důvodu alergie majitele... na jaro je chci dátdo voliéry a správně dopárovat dle vyjádření by to měla být loňská mláďata
naprvnch 3 í fotkách šedá s náznaky perlování u té si vůbec netroufám určit na dalších dvou fotkách straka na dalších dvou šedá dle mě samička a na poslední fotce stříbrnošedá asi sameček jelikož zpívá předem děkuji za pomoc při určení přikládám foto.
lyrochvost123
napsal(a):
Srdečně zdravím všechny chovatele připojuji se k tématu o určení pohlaví korel. Chtěl bych pomoci při určení pohlaví u korel kterých jsem se před 14 dny ujal z důvodu alergie majitele... na jaro je chci dátdo voliéry a správně dopárovat dle vyjádření by to měla být loňská mláďata
naprvnch 3 í fotkách šedá s náznaky perlování u té si vůbec netroufám určit na dalších dvou fotkách straka na dalších dvou šedá dle mě samička a na poslední fotce stříbrnošedá asi sameček jelikož zpívá předem děkuji za pomoc při určení přikládám foto.
Zdravím, tak podle mě se jedná - 1,0šedý perlový(už ztrácí perlování)
- 1,0straka šedá
- 0,1přírodní šedá
- 1,0přírodní šedý
Přeji hodně úspěchů Zappe.
Dobry den. Muzu se taky zeptat na pohlavi.. dekuji za pripadne odpovedi..