Já bych z osobní zkušenosti řekl, že jednoznačně Břeclav. V Břeclavi se parkuje u haly, vše je pohromadě. Hodonín zaparkujete kdesi u cesty v poli, a v lepším případěse projdete půl hodiny, XY hal, je to takové kouskované. Věřím, že ale má každý jiné chutě. Doporučuji osobně odzkoušet a poté soudit :)
sportak111
napsal(a):
Já bych z osobní zkušenosti řekl, že jednoznačně Břeclav. V Břeclavi se parkuje u haly, vše je pohromadě. Hodonín zaparkujete kdesi u cesty v poli, a v lepším případěse projdete půl hodiny, XY hal, je to takové kouskované. Věřím, že ale má každý jiné chutě. Doporučuji osobně odzkoušet a poté soudit :)
Děkuji Já tam pojedu v neděli tak Me zajímalo jak to tam asi vypadá :) nevíte kolik stoji andulky ? :)
Dobrý den,
někde jsem zahlédl, že před měsícem vykupovali někde i za 90 Kč, samozřejmě je teď menší naídka, plus kartelový výkup ptactva (předpokládám výkup 70-80 Kč), cena se pohybuje normálně nad hranicí výkupu, takže dejme tomu kolem 100 Kč jako vždy :D Ale je otázkou, kdo si jak své odchovy cení. Například výstavní, chocholaté, či duhové se pohybují jinde, a zas vše záleží na mnoha faktorech :)
Co se týče instrukcí, jak se dostat na burzu, lze se vše dočíst ze stránek organizátorů: http://ovcschbv.ic.cz/chovatelske-pestitelske-trhy-breclav.html
Ulice se jmenuje mám dojem U stadionu.