Ahoj, viem že to sem nepatrí ale potrebujem pomoc.. Každý, kto je z Prahy, najlepšie z Prahy 6, z mojej bývalej práce uletel Žako kongo. Vie povedať pár slov ako je Charlie, ahoj, ahoj miláčku, ahoj Charlie.. Nechce liezť na ruku aj napriek tomu, že je ručne dorkmený. Prosím, ktokoľvek niečo bude vedieť, napíšte mi do správ..(FB Alžbeta Sujová) Prosím, odpustite si urážky, že je to moja blbosť, nebola som tam.. A ani kolegyne to vedieť nemohli, ešte nám to nespravil..
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pokud je žako z prodejny, musí mít prodejna doklad o koupi, kde je uvedeno číslo kroužku, jméno původního majitele atd. Když mi uletěl papoušek, hlásila jsem to ihned na městský úřad, místním veterinářům, záchranné stanici ptáků a chovatelům z okolí. Papoušek se druhý den našel. Pokud nahlásíte ztrátu, případný zloděj se určitě nebude ohánět tím, že je papoušek jeho, pokud by neměl řádný doklad o koupi z Vaší prodejny. Určitě bych se zveřejnění čísla kroužku nebála.
Mi uletěl před půlrokem liberijčák.měl jsem ale asi hodně štěstí, za dva dny jsem ho měl doma.
axistují portály o ztracených zvířatech, konkrétně papoušcích.nahlásil jsem to na městskou, dal na všechny možné portály ztratil se...důležité je napsat adresu, žako bude vyhledávat společnost, dostane hlad.mě se za dva dny večer ozvali lidé bydlící cca 200m od mého bydliště.bydlím v ostravě, sídliště.je ale hodně zalesněné, výhoda asi byla, že ty dva dny hodně pršelo, asi se brzo unavil a seděl schovaný na stromě.jak dostal hlad, přiletěl paní na balkón, sedl ji na rameno a už se nehnul.manžel přišel večer z práce, našel inzerát a zavolal mi.takže, inzerce, policie, plakáty na stromy, sloupy v okolí několika set metrů.podle mě bude vyhledávat společnost, útočiště.držím palce.