Burza v Uh.Hradišti 15. 2.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.2.2015 12:29
Vojtaa

XXX.XXX.250.190

Letos jsem poprvé navštívil ptačí burzu v Uh.Hradišti Byl jsem zklamaný a utvrdilo mě to že teto vyhlášené burze už asi odzvonilo pokud se nestane nějaký zázrak.když jsem se ptal pořadatelů co se děje tak jen krčily rameny!

15.2.2015 19:30
czcz

XXX.XXX.217.86

Vojtaa napsal(a):
Letos jsem poprvé navštívil ptačí burzu v Uh.Hradišti Byl jsem zklamaný a utvrdilo mě to že teto vyhlášené burze už asi odzvonilo pokud se nestane nějaký zázrak.když jsem se ptal pořadatelů co se děje tak jen krčily rameny!

Hradiště položila burza, která probíhá ve stejném termínu.KROMĚŘÍŽ.

15.2.2015 20:26
petrb

XXX.XXX.18.66

Vojtaa napsal(a):

Co se divíte, vybral jste si termín kdy jsou burzy nejslabší za celý rok a to nejen v UH.V tuto dobu je již většina kvalitních ptáků prodaná.Navíc zimní měsíce nejsou zrovna ideální pro burzy v otevřených prostorech jako je Uh.Hradiště.Ony i poslední dvě burzy v Přerově byly také podstatně slabší než jiné měsíce.Naprosto normální věc.

16.2.2015 15:25
Vojtaa

XXX.XXX.9.97

Ano normální je když v zimních měsících je UH.slabší návštěvnost ale teť na burze byly tři stánky s krmivem dva stánky (zelenina a batohy)a stánek s občerstvením.V zastřešené tržnici bylo možná tak čtyricet prodejců.V žádném případě to nebyla slabší burza.Kolega mě říkal že město zastřešenou tržnici bude v polovině roku rušit a buduje novou tržnici v bývalých kasárnách v UH.tak že by se měli vyjádřit chovatelé z pořádající organizace co zamýšlí s ptačí burzou do budoucna.

16.2.2015 16:20
cistic

XXX.XXX.137.170

Vojtaa napsal(a):
Ano normální je když v zimních měsících je UH.slabší návštěvnost ale teť na burze byly tři stánky s krmivem dva stánky (zelenina a batohy)a stánek s občerstvením.V zastřešené tržnici bylo možná tak čtyricet prodejců.V žádném případě to nebyla slabší burza.Kolega mě říkal že město zastřešenou tržnici bude v polovině roku rušit a buduje novou tržnici v bývalých kasárnách v UH.tak že by se měli vyjádřit chovatelé z pořádající organizace co zamýšlí s ptačí burzou do budoucna.

Ked sa zrusi, tak budeme chodit len dva krat do mesiaca, a to do prerova a do nitri, tomu nezabranime, ked sa nieco ma stat tak sa stane a zivot ide dalej.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.2.2015 16:49

Samozřejmě život jde dále ale nějak jste opoměl i ostatní burzy...nejsou jenom 2 a každý si najde která mu pasuje a která se mu líbí.".tomu nezabráníme" ...

16.2.2015 17:08
cistic

XXX.XXX.137.170

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Samozřejmě život jde dále ale nějak jste opoměl i ostatní burzy...nejsou jenom 2 a každý si najde která mu pasuje a která se mu líbí.".tomu nezabráníme" ...

Samozrejme ze je viacej burz v mesiaci, do uh chodim 40 rokov este ked bivali burzi na namesti, nemam to daleko, a je mi blizka za tie roki, ked uh.padne tak som zvikli chodit na dve velke burzi a to 2 nedelu v cr. a 4 nedelu v sr. mesiaci, tie burzi stoja zato, a zaroven mi pasuju, ine nemam ktomu co dodat, chovu zdar.

16.2.2015 17:40

V pořádku já jsem jen reagoval na to že jste psal "budeme a nezabráníme " jako všichni ostatní chovatelé...proto moje reakce, že každý to udělá po svém..po svojom...chovu zdar

16.2.2015 21:52
Vojtaa

XXX.XXX.250.190

Hrdišťska burza ta měla mezi chovateli jméno bude mě to mrzet pokud by mela skončit., ale asi si hradišťáci mysleli že ze setrvačnosti to bude fungovat v pohodičce donekonečna.Už jedenkrát měli nahnano když se o to pokoušeli nedaleké Popovice ale tam se to nechytlo ale tet to Kroměříž dobře zorganizoval a uspěl.

Přidejte reakci

Přidat smajlík