Papoušci zpěvaví a zebričky.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.2.2015 20:15
kovato

XXX.XXX.56.130

Dobry den, mate nekdo skusenosti ze spolecneho chovu techto druhu ? Chci dat jednu paru zpevaku a 3 pary zeber do venkovni voliery 3*1,8*1,8 m.
Dekuji za odpovedi.

15.2.2015 20:24
johnas

XXX.XXX.240.2

Já měl ve voliéře pár zpěváku a zebřiček a v pohodě hnízdili u tak velké voliéry bych se nebal i těch 3 pár zebřiček i když je zpěváci moc nemusí ale riskl bych to.

15.2.2015 20:47
machlena

XXX.XXX.96.13

Dobrý večer, s chovem zebřiček se zpěvákama bohužel poradit nemůžu, ale jedna zkušenost ze společné voliéry s andulkama...některé zebřičky jsou pěkné teritoriální potvůrky. Do společné voliéry délky 5m, výšky 2m a šířky 80cm jsem si k 6 párům andulek pořídila 4 zebřičky. Jen samečky, nechtěla jsem odchovávat mladé. Netušila jsem, jak dokáží být agresívní (tedy jen dva), zabrali si asi třetinu voliéry a každou andulku se syčením hnali jen co přilétla. Nakonec jsem je prodala. Asi pro klid obou druhů bude lepší chovat každý zvlášť.

15.2.2015 22:32
kovato

XXX.XXX.56.130

Dekuji za sdileni vasich skusenosti, ja jsem je loni mnel s parem korel a vsechno bylo bez problemu jenze jsem si poridil parek holoubku diamantovych a ty chci dat do spilecnosti korel proto planuju skusit dat zebry ke zpevavym az se otepli, v pripade ze by jim to moc neklapalo tak bych je musel oddelat jinam.Mam spis obavy z mladych zeber ktere jsou jeste nemotorne aby je spevaci nenapdaly.

Přidejte reakci

Přidat smajlík