Mám zájem o koupi Ručně dokrmený a ochočený Alexandr velký, malý anebo Mníšek šedý do 3000kč. Děkuji.
sene
napsal(a):
Mám zájem o koupi Ručně dokrmený a ochočený Alexandr velký, malý anebo Mníšek šedý do 3000kč. Děkuji.
Hezký den, reaguji na Váš dotaz ohledně dokrmených papoušků, mohl bych Vám přivézt na Kladno ručně dokrmeného nandeje černohlavého za kterého požaduji 2.500.- je poslední ze tří sourozenců, od kupujích kladné hodnocení již po týdnu v novém prostředí, v úmyslu jsem měl ho vzít na nejbližší burzu, tak jestli máte zájem info na tel.723100555.
Koupím pár Kakariků žlutočelých, nebo nepříbuzný odchov, kroužek podmínkou, nepoveze někdo, již delší dobu marně scháním!Děkuji.K.
Dobrý den,
po předchozí domluveně povezu:
mníšky:
1,0 modrý štěp. lutinoopalín, kr 013, END chovný kus - 2500Kč
1,0 zelený štěp. modrý a nejistý lutino kr.013 DNA - 700
1,0 zelený štěp. lutino rok 013 NL DNA 1000Kč
1,0 albino kr.014 DNA bez vady 4500Kč.
penant 1,0 modrý fallow štěp. žlutá skořice, kr.09 původ NL cena 2000Kč, velký chovný kus a nebo vhodnou SAMICI KOUPÍM.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Povezu nepříbuzný 1,1 kakarik č.č.1,0 žlutý x 0,1 přírodní oba kr 014.
Mohu dovést několik zajímavých párů papoušků zpěvavých. Např.1,0 ŠedozelenýTyrkysový/UranověModrý/Oranž?/Pallid?/Straka? x 0,1 Modrá/Straka, kr.5-6/14,1,0 Tyrkysový/UranověModrý/Straka?/Lutino? x 0,1 Modrá,1,0 UranověModrý/Opalín+Oranž+Pallid + Straka? x 0,1Modrá Straka - samec chovný.
Kontakt: parrot.s@seznam.cz.