Odplaši silné svetlo s pohybovým senzorom kuny, lasice?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.2.2015 16:56
miro1970

XXX.XXX.130.230

Zdravím, máte niekto skúsenosti s odplašovaním predatorov so svetlom? Chcel by som si namontovať viac svetiel a pohybových čidiel okolo voliery.Môže to fungovať? Ďakujem za odpovede.

25.2.2015 20:42
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Přijde na to kdy bydlíte, jestli někde na vesnici, tak to možná pomůže, ale jestli jste někde ve městě tak tam jsou kuny tak drzé, že si vás ani nevšimnou a dokáží se nechat shodit násadou koštěte ze stropu voliéry. Jednou se mi dokonce po voliéře procházel mýval a nepomohly ani broky do kožichu ze vzduchovky. Až hozený kámen který udělal hluk ho vyplašil.

25.2.2015 21:21
53franta

XXX.XXX.215.220

Pořite si psa a kuny se vám budou vyhýbat obloukem

26.2.2015 13:21
kkki

XXX.XXX.254.206

miro1970 napsal(a):
Zdravím, máte niekto skúsenosti s odplašovaním predatorov so svetlom? Chcel by som si namontovať viac svetiel a pohybových čidiel okolo voliery.Môže to fungovať? Ďakujem za odpovede.

Pomohou, ale jen na chvíli, než si zvyknou a zjistí, že se po rozsvícení, stejně nic neděje.K.

26.2.2015 17:27
simacek123

XXX.XXX.142.1

Presne tak vse je na chvili, jedina moznost je jenom jedna a to mit voliery radne zabezpecene pro vnik predatoru.

27.2.2015 10:02
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Zabezpečená voliéra je stejně tak na prd proti kunám jako nezabezpečená. Kuna vám ptáka nemusí ani pokousat, ale tak dlouho dovede v noci ptáky plašit, až je ráno posbíráte mrtvé na dně voliéry a vám zbydou jen oči pro pláč.

27.2.2015 10:51
faap

XXX.XXX.226.103

miro1970 napsal(a):

Jestli mohu tak bych rád napsal svůj poznatek se světly na pohybové světlo.Taky jsem si ho před lety nechal namontovat zároveň s kamerami ale byl jsem hned nucen je odinstalovat.Po rozsvícení se papoušci lekli je sice pravda že na volieře stála kočka ale jak se rozletěli jeden narazil a ráno již ležel na zemi mrtvý.To je můj poznatek.

27.2.2015 13:26
kkki

XXX.XXX.254.206

corvuscorax napsal(a):
Zabezpečená voliéra je stejně tak na prd proti kunám jako nezabezpečená. Kuna vám ptáka nemusí ani pokousat, ale tak dlouho dovede v noci ptáky plašit, až je ráno posbíráte mrtvé na dně voliéry a vám zbydou jen oči pro pláč.

Zabezpečená voliéra je základ(dvojité pletivo).A samozřejmostí je naučit ptáky spávat v záletech.K.

27.2.2015 15:33
simacek123

XXX.XXX.142.1

Jak každý mysli, zabezpecena voliéra je to první, a bud ptaci zalezou do zaletu nebo se pouzije slabe nocni svetlo a kuna at se třeba u volier posere, muj názor a příspěvek pro rudou packu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík