Foto „boj o život“

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.3.2015 12:49
atobajus

XXX.XXX.202.6

Fotograf měl neskutečné štěstí být ve správný čas na správném místě.

3.3.2015 13:41
chovatelaustralie

XXX.XXX.36.23

Díky za fotku. Neskutečná momentka. Nedávno se i zde diskutovalo o lasičkách a o ochraně našich ptáků ve voliérách. Lasička je pro chovatele a jejich svěřence skutečně velkým nebezpečím. Stačí jí dírka kde se protáhne myš a dokáže nám zplundrovat voliéry s ptactvem.

3.3.2015 22:21
sunflowersman

XXX.XXX.254.206

chovatelaustralie napsal(a):
Díky za fotku. Neskutečná momentka. Nedávno se i zde diskutovalo o lasičkách a o ochraně našich ptáků ve voliérách. Lasička je pro chovatele a jejich svěřence skutečně velkým nebezpečím. Stačí jí dírka kde se protáhne myš a dokáže nám zplundrovat voliéry s ptactvem.

Dobrý den. Lasička je velmi zajímavé a nádherné zvíře. Ptáky ve svém chovu vidím každý den, ale lasičku na slunci jsem viděl v životě jen párkrát. každý milovník zvířat jí podlehne a zabezpečí voliéry.

M. Štěpán.

3.3.2015 23:17
otec_vojtika

XXX.XXX.53.212

Nádherný záběr. Příroda je tvrdá ale spravedlivá. Kdo udělá chybu prohrává. Možná by pták měl zkusit volný pád a lasička by se reflexivně pustila těsně nad zemí. Škoda, že to nemá rozuzlení.

3.3.2015 23:39
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

otec_vojtika napsal(a):
Nádherný záběr. Příroda je tvrdá ale spravedlivá. Kdo udělá chybu prohrává. Možná by pták měl zkusit volný pád a lasička by se reflexivně pustila těsně nad zemí. Škoda, že to nemá rozuzlení.

Zdroj; http://www.itv.com/news/2015-03-02/incredible-image-shows-weasel-flying-on-woodpeckers-back/

https://translate.google.sk/ = Popisu udalostí na ITV News, Le-May povedal, že sa na prechádzku so svojou ženou, keď bitka sa konala.

Bolo slnečné popoludnie, sa občas mrak robiť Hornchurch Country Park sa zdať, že sivé hnedej jednotvárne zimné farbe, aj keď to bolo 2. marca.

Moja žena, Ann, a ja som šiel na prechádzku. Dúfal som, že by mohla vidieť zelený ďateľ, keď sa naozaj nevidel predtým.

Keď sme prechádzali sme počuli zúfalý kričiaci a videl som ten záblesk zelenej. Tak rýchlo som poukázal na Ann vtáka a usadil sa do trávy za pár drobných strieborných briez. Obaja sme vyškolení naše ďalekohľady a napadlo, že ďateľ bol neprirodzene poskakuje okolo, ako by šliapal na horúci povrch. Veľa mávanie krídlami predstavenie, ktoré skvele žltá / biela farba poprekladané bleskom červenej hlavy peria. Len čo som prešiel z mojich ďalekohľadom do fotoaparátu vták letel cez nás a mierne v našom smere; Zrazu to bolo zrejmé, že mal malý cicavec na chrbát, a to bol boj o život.

Ďateľ pristál pred nami, a obával som sa najhoršieho. Myslím, že keď naša prítomnosť, možno 25 m od hotela, na chvíľu odvrátili lasica. Ďateľ sa chopili príležitosti a letel hore a preč do krovia ďaleko do našej ľavej strane. Rýchlo vták zhromaždil svoju sebaúctu a vyletel do stromov a od nášho dohľadu.

Ďateľ odišiel so svojím životom, lasička proste zmizol do vysokej trávy, hladný.

- Martin Le-May, fotograf.

4.3.2015 14:42
jurosik

XXX.XXX.199.213

Pekne to vystihol ten fotograf., a ešte k tomu sa to skončilo, happy end-om, , pre datla.

4.3.2015 18:56
stewe5

XXX.XXX.158.122

Nadherna fotka, necham si ji vytahnout s pc a udelam si s toho obraz opravdu super zaber

4.3.2015 19:25
Strouhy

XXX.XXX.116.252

aymy napsal(a):
A tuhle znáte?

Taky takhle jezdím na koni ale Putin teda vede...

Přidejte reakci

Přidat smajlík