Andulka snědla kousek alobalu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.3.2015 12:16
Shanka82

XXX.XXX.87.73

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o názor. Máme andulku a máme ji prakticky pořád
puštěnou. I když si opravdu dáváme pozor, aby něco nesnědl, tak jsem dnes objevila trochu okousaný takový ten asi hliníkový obal od čokolády! - mám tedy podezření, že to snědl.., protože kus obalu tam chybí - roh a nikde jsem to nenašla. Měla jsem to špatně schované. Teď mám tedy hrůzu, co se může stát jestli to snědl...?

18.3.2015 08:11
Shanka82

XXX.XXX.87.73

Tak to byl planý poplach, nesnědl ho, jen ten obal shrnul. :).

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.3.2015 06:39
Uživatel s deaktivovaným účtem

Taky si myslím a i tak snad by to nemělo ničemu vadit

19.3.2015 19:25
M&M

XXX.XXX.109.11

Shanka82 napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o názor. Máme andulku a máme ji prakticky pořád
puštěnou. I když si opravdu dáváme pozor, aby něco nesnědl, tak jsem dnes objevila trochu okousaný takový ten asi hliníkový obal od čokolády! - mám tedy podezření, že to snědl.., protože kus obalu tam chybí - roh a nikde jsem to nenašla. Měla jsem to špatně schované. Teď mám tedy hrůzu, co se může stát jestli to snědl...?

Dobrý deň! Ani malé deti sa nedajú absolútne ustrážiť, nie to ešte zvieratá. Tak občas sa takáto nepríjemnosť stane. Náš kakadu raz strhol z ucha náučnicu a už som si myslel, že ju zožral. Chytil som neskutočný stres, ale našťastie som ju po chvíli našiel. Kúsok alobalu by ale zrejme tak-či tak vylúčil prirodzenou cestou. Pri väčších zjedených predmetoch treba ísť k veterinárovi. Cudzie teliesko v žalúdku môže prepichnúť jeho steny a to je už horšie. Veľa zdaru s andulákom!

Přidejte reakci

Přidat smajlík