Andulky a tvrdé pečivo

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.3.2015 15:23
Zverinka

XXX.XXX.222.22

Dobrý den, nevíte jestli můžou andulky tvrdé pečivo ?

Děkuji ( předem) za informace.

17.3.2015 15:30
maca1981

XXX.XXX.140.226

Bez problémů, lepší je když se rohlík zbaví máku.

17.3.2015 15:32
popo3

XXX.XXX.13.153

Múžou, nedával by som akurát takové ty solené a kmínové pečivá.

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.3.2015 06:38
Uživatel s deaktivovaným účtem

Můžou ale akorát já dávám jenom rohlík bez máku a soli

19.3.2015 10:58
kubrt11

XXX.XXX.53.50

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Můžou ale akorát já dávám jenom rohlík bez máku a soli

Zajímalo by mě, a více chovatelů jistě taky, proč dáváte pečivo bez máku, a soli?Já krmím mákem většinu drobotě, i některých drobnějších papoušků, a trochu soli přidávám pravidelně do minerální směsy, a nikdy se kvůli tomu nevyskytl sebemenší problém!K.

19.3.2015 12:30
simacek123

XXX.XXX.142.1

kubrt11 napsal(a):
Zajímalo by mě, a více chovatelů jistě taky, proč dáváte pečivo bez máku, a soli?Já krmím mákem většinu drobotě, i některých drobnějších papoušků, a trochu soli přidávám pravidelně do minerální směsy, a nikdy se kvůli tomu nevyskytl sebemenší problém!K.

Odpovim vam za ne.Davaji proto ze si nejak musí pridelat praci a byt trochu in.jsou to zacatecnici a nekde k tomu prisli, andulam a podobne davam suche pecivo uz peknych par let a to jak s makem tak bez nej, no proste jake zbude zrovna v kuchyni.a je jim to jedno jestli zezerou od mistniho pekare nebo ty méně kvalitni ze supermarketu. Andule jsou šrotaci a sešrotuji vse.

19.3.2015 13:07
m.zedlitzer

XXX.XXX.70.36

Dobrý den.
Stejné téma je již diskutováno na vlákně Andulka a rohlík.
S pozdravem M.Zedlitzer.

19.3.2015 13:24
kubrt11

XXX.XXX.53.50

simacek123 napsal(a):
Odpovim vam za ne.Davaji proto ze si nejak musí pridelat praci a byt trochu in.jsou to zacatecnici a nekde k tomu prisli, andulam a podobne davam suche pecivo uz peknych par let a to jak s makem tak bez nej, no proste jake zbude zrovna v kuchyni.a je jim to jedno jestli zezerou od mistniho pekare nebo ty méně kvalitni ze supermarketu. Andule jsou šrotaci a sešrotuji vse.

No něco pravdy na tom bude, dnešní mladí začínající chovatelé rádi experimentují se znalostmi a zkušenostmi starých bardů chovatelů, a snaží se za každou cenu měnit osvědčené chovatelské postupy a metody!Internet se hemží všelijakými nesmyslnými radami rádoby odborníků"pseudochovatelů", a na to tito začátečníci rádi slyší!Pravdou pak ale zůstává, že po negativních zkušenostech čerpají"lepší"rady k chovu tady na fóru!Bohužel se jimy v mnoha případech neřídí, což dokazují i stále se opakující dotazy na základní chovatelské věci, jakoby neexistoval dostatek odborné literatury od fundovaných, zkušených chovatelů!No nicméně všichni moji chovanci mají také bílé pečivo velmi rádi, nezávisle na výrobci, a distributorovi, včetně kanárů, rýžovníků, chůviček.apod.Všem pekařům zdar!K.

Přidejte reakci

Přidat smajlík