Amazonan venezuelský – do venkovní voliéry

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.3.2015 21:06
loky

XXX.XXX.248.14

Dobrý den, potřeboval bych poradit. Koupil jsem si amazonana venezuelského se kterým poprvé začínám v chovu a tak bych se chtěl zeptat na jeden dotaz: ted mám amazonana v bytě v pokojov= teplotě, ale chci ho dát do venkovní voliéry, kde bude chován. Můj dotaz jest tedy, kdy ho mohu dát již ven, tak aby netrpěl nějak zimou večer. Chtěl bych ho již vypostit do voloéry. Moc děkuji za dopověd.

18.3.2015 21:25
Moudivláček

XXX.XXX.60.29

Záleží na tom v kolika stupních ho chováte doma a jak dlouho. Řiďte se informacemi toho, od koho jste amazoňana koupil. Někdo je má v zimě venku, kde mrzne. Už jsem takové tropické ptáky bez drápků a prstů viděl. Kde bydlíte? V podhůří nebo v nížině? Zima končí všude jindy. Ale tohle snad všechno víte. Rozdíl 10 stupňů bych považoval za maximální hranici. A nechápu, proč ho chcete rychle stěhovat ven? Vidíte, že rada, kterou se můžete řídit se nedá říct jednou větou a hned, jak si zde mnozí myslí.

18.3.2015 21:40
M&M

XXX.XXX.109.11

loky napsal(a):
Dobrý den, potřeboval bych poradit. Koupil jsem si amazonana venezuelského se kterým poprvé začínám v chovu a tak bych se chtěl zeptat na jeden dotaz: ted mám amazonana v bytě v pokojov= teplotě, ale chci ho dát do venkovní voliéry, kde bude chován. Můj dotaz jest tedy, kdy ho mohu dát již ven, tak aby netrpěl nějak zimou večer. Chtěl bych ho již vypostit do voloéry. Moc děkuji za dopověd.

Dobrý večer! Stačí ho presťahovať až o mesiac.

19.3.2015 19:32
loky

XXX.XXX.248.14

M&M napsal(a):
Dobrý večer! Stačí ho presťahovať až o mesiac.

Děkuji za odpověd.

Přidejte reakci

Přidat smajlík