Korela – už dáváte budky?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.3.2015 17:37
jou

XXX.XXX.96.5

Už jste začali dávat budky dekuji.

22.3.2015 17:50
bubanek

XXX.XXX.191.18

Ano, tento vikend.

28.3.2015 15:39
bob2

XXX.XXX.15.63

Budky jsem dal před týdnem (16.3.) a anduly i korely už sedí na vejcích.

28.3.2015 18:40
eli22

XXX.XXX.181.33

Já jsem dneska dala budku bourkům, ale jsou k ní nějak laxní Je to mladý pár utvořený na podzim. Budky se zatím spíš bojí Tak nevím, jestli je to normální, nebo je budka na špatném místě. S bourky teprve začínám, tak nevím... Snad si dají říci, ožívají večer a ráno, jinak po celý den tam sedí na větvi jako puci. Pod nimi je párek křepelek, teď 5 vajec, tak by bourkům mohli jít příkladem

28.3.2015 20:46
Moudivláček

XXX.XXX.60.29

eli22 napsal(a):
Já jsem dneska dala budku bourkům, ale jsou k ní nějak laxní Je to mladý pár utvořený na podzim. Budky se zatím spíš bojí Tak nevím, jestli je to normální, nebo je budka na špatném místě. S bourky teprve začínám, tak nevím... Snad si dají říci, ožívají večer a ráno, jinak po celý den tam sedí na větvi jako puci. Pod nimi je párek křepelek, teď 5 vajec, tak by bourkům mohli jít příkladem

Přesně takhle se bourci chovají v přírodě. Akorát, že zde není přes den horko. A proč spěcháte, jaro ještě u nás věšinou nezačalo. Do léta Vám radost jistě udělají.

28.3.2015 23:36
papagaj.cz

XXX.XXX.4.201

Zpěvaci mi už sedi, budky tam mužou byt čiste vydesinkovane už od 1.3.

29.3.2015 12:22
eli22

XXX.XXX.181.33

Moudivláček napsal(a):
Přesně takhle se bourci chovají v přírodě. Akorát, že zde není přes den horko. A proč spěcháte, jaro ještě u nás věšinou nezačalo. Do léta Vám radost jistě udělají.

Děkuji. Já nespěchám, ale četla jsem, že u bourků může trvat i měsíc od zavěšení budky než si ji okoukají a zahnízdí. Takže to je tak konec dubna, což mi připadlo akorát.Proto jsem ji dala. Přibudou k nim ještě astrildi rákosní, ale ty dávám ven až tak v půli května, teď jsou v pokojové teplotě cca 15 st. Pokud chováte astrildy, zajímalo by mě, kdy je dáváte vy ven. Hezkou neděli!

Přidejte reakci

Přidat smajlík