Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.175.210
VYMĚNÍM nepříbuzný pár pyrhur zelenolících z jara 2014 s kroužkama a dna, jedná se o red face sytě červené, pár je připraven na hnízdění, harmonizují, vyměním za pyrhury červenobřiché perlové kroužkované nejlépe v páru-možný doplatek, můžou být i starší, tak mládata, dna podmínkou,777877795.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.175.210
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
VYMĚNÍM nepříbuzný pár pyrhur zelenolících z jara 2014 s kroužkama a dna, jedná se o red face sytě červené, pár je připraven na hnízdění, harmonizují, vyměním za pyrhury červenobřiché perlové kroužkované nejlépe v páru-možný doplatek, můžou být i starší, tak mládata, dna podmínkou,777877795.
...opalínová mutace...
Prodám, nebo vyměním za totéž samici rýžovníka šedého-mutace stříbrná. Odchov 12/2014.
hidalgo73@email.cz.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Koupím páru nepříbuznych andulek nejlíp vystavní a přirodni(zelene) barvy.
napsal(a):
Koupím páru nepříbuznych andulek nejlíp vystavní a přirodni(zelene) barvy.
Mohu nabídnou výstavní andulky, zelené, modré, šedé, opalíny - nepříbuzné páry rok 2013,2014,2015. Kontakt 603293550.
kakadu111
napsal(a):
Dobrý den koupil bych v Tyništi 1.0 Pyrura bělouchý (Pyrrhura leucotis emma), a 1.0 Pyrrhura melanura souancei (Pyrura hnědoocasý andský)s určeným pohlavím.Nebo vyměním za 1.1nepříbuzný pár roseifrons, nebo 1.0 cruentata s DNA.Tyto případně prodám. tel.774611821.
Koupím a cenu respektuji. Převezmu v Přerově a zaplatím v Týništi.

Pat01
napsal(a):
Koupím a cenu respektuji. Převezmu v Přerově a zaplatím v Týništi.
Styď se
Pat01
napsal(a):
Za co ? Na Přerovskou burzu někdo inzeruje, že koupí v Týništi. Tak jsem dal návrh a jestli ho bude akceptovat je jen na prodávajícím. Tak se nestarej.
Pane ztoho si nic nerobte pan sivas je stari a stali provokater na ifaune, tak pevne nervi z takima ludmi, sme vselijaki ludia.

cistic
napsal(a):
Pane ztoho si nic nerobte pan sivas je stari a stali provokater na ifaune, tak pevne nervi z takima ludmi, sme vselijaki ludia.
Vydrička nebo Cistic či jak už, já bych řekl, že spíš upřímný...jsem prostě frajer
Přivezu 0,1 princezka lutino-r.2014 s DNA.
Dále loňské korely, andulky, kakariky žluté a straky.
Pat01
napsal(a):
NO uvidíme jak se potkáme jestli budeš mit odvahu a budeš takovej frajer. Už mám dost Tvoje ho rejpaní.
Ja pana sivasa poznam tiez, nieje to problem vyriesit aj tym sposobom co mate na mysli vy, par krat som snim bol v kontakte len on si neuvedomuje skym komunikuje a to sa mu moze stat osudne, a inac dakujem za podporu.

joska
napsal(a):
Mohu přivést Amazonan modročelý chovného samce 8 letý. Kakadů růžový rok 05 také chovný, Žako kongo samice rok 11 rezerva.
Můžete mi na Vás poslat tel. číslo? Měl bych zájem o samici žaka.