Mě sedla pára 6 /6 m 2,5/m výška KLECE mám tam 3 mladé a dALŠÍ JSEM MUSEL PODSADIT PROTOŽE MI SAMICE DRUHÁ ZABILA OD DALŠ sAMICU A MALDÉ JSEM MUSEL PODASDIT. NEDOPORUČUJI SPOLEČNÝ CHOV I KDYŽ JSEM TAM MĚL KOREELE 5 PÁRŮ.. sEDÍ MI ČÍNSKÝ MÁM TAM UŽ 4 MLADÝ, JEN ČEKÁM NA PENANATY TI SE STEM NĚJAK BABRAJÍ VENKOVNÍÉ 6 M KLCECE SE ZALETEM 3M.
Je ale nevím proč po 14 dnech pařeni ještě nic
a chci se optat zda někdo nemá samce kroužek 13-15 co je na foto ( foto moje ).
Teraz majú 3 týždne ale neviem vám povedať samec samica bez DNA. Fotka minulý rok.
Zdravím, já mám Alexe malé modré ve 3m voliéře, s nevytápěným záletem, měli budku vně i uvnitř, vybrali si venkovní, samice má tři vejce, a od druhého pevně zasedla!Jsou oba rok 11, letos prvně sedí, vloni dvě čistá vejce, a nezasedli, tak jsem zvědav co z toho bude!K.
Adam0405
napsal(a):
Mě sedli teď v sobotu. Mají čtyři vejce budka je v záletu, ale do venkovní voliéry je plně otevřený prostor. Samice vejce pilně zahřívá a teď ve čtvrtek budu vejce prosvěcet. Doufám že až se budou mláďata líhnout tak že bude příznivější počasí.
Pohoda já to mám v záletu 1,50 a v březnu sedla pára a pohoda, příroda je mocnější než si lidé myslí pak hodte foto mladéch.
chov-příroda
napsal(a):
Po druhém paření sednou, jinak zháníme samici alex.malý od roku 2011-2012-2013 pokud máte známeho z Brna či Vyškova a má dík za typ.
Zdravim to nemam tam znameho ja co sem typoval z roku 14 tak se skoro podarilo typnut jen jeden kus sem netypl tak chci vymenit. Kdyz tak poslu foto email.