akrobat
napsal(a):
Jasně že už sedí. Potom ale nevíte co s tím a řešíte že je ani výkup nebere.
To je super reakce na otázku. Zapomněl jste se zeptat, zda tazatel chová pro kšeft nebo jako koníček pro potěšení. Podle sebe soudím tebe. Vaše odpověď na otázku je k ničemu.
Pro zpestření diskuze to rozvedu. Jistě znáte pohádku O perníkové chaloupce.
Dědek: Neviděla jste tudy běžet děti? Stařenka: Pleju len. Poznáváte se?
Moudivláček
napsal(a):
To je super reakce na otázku. Zapomněl jste se zeptat, zda tazatel chová pro kšeft nebo jako koníček pro potěšení. Podle sebe soudím tebe. Vaše odpověď na otázku je k ničemu.
Pro zpestření diskuze to rozvedu. Jistě znáte pohádku O perníkové chaloupce.
Dědek: Neviděla jste tudy běžet děti? Stařenka: Pleju len. Poznáváte se?
Až na to že to nebyla reakce na otázku. Je třeba se zamyslet na co reagujete.
akrobat
napsal(a):
Až na to že to nebyla reakce na otázku. Je třeba se zamyslet na co reagujete.
Děkuji na za rychlou reakci a poučení. Jak radíte, zamyslel jsem se.
Tazatel dal otázku, fiipverner na ni odpověděl OK. Vy jste odpověděl na filipverner, ale tak, že to nesouvisí s jeho reakcí na původní otázku, kdy dávat budky, ale překlápíte to na téma, jak prodávat případné odchovy a to je asi Váš problém, na to se nikdo neptal. Zamyslete se také.
Dobré spaní.
tilia
napsal(a):
Budky pro austrálii dávám na Josefa 19.3. Letos ale byl studený začátek dubna a tak mě barnardi zasedají až teď. Ale problém v tom nevidím. Když ptáci brzy nasednou, tak bývá hodně neoplozených vajec.
V jednom s vámi souhlasim, kdyz ptaci zacnou s parenim za chladného počasí byva opravdu mensi oplozenost, Sice chovatel nenapsal jakou australii a v tom bohužel je tez figl.Jsou australani kteří mají svoji dobu, a australani kteří zahnizdi při vyveseni budky.Bohuzel je to začínající chovatel, tak zvany internetovy a tak je odpověď dosti slozita.Ale obecne lze rici na jare.
Moudivláček
napsal(a):
Děkuji na za rychlou reakci a poučení. Jak radíte, zamyslel jsem se.
Tazatel dal otázku, fiipverner na ni odpověděl OK. Vy jste odpověděl na filipverner, ale tak, že to nesouvisí s jeho reakcí na původní otázku, kdy dávat budky, ale překlápíte to na téma, jak prodávat případné odchovy a to je asi Váš problém, na to se nikdo neptal. Zamyslete se také.
Dobré spaní.
Pane jsme na diskusi kde se diskutuje. Diskuse neznamená radit. Nic neslušného jsem nenapsal. Jen svůj názor a pravdu.
Ja sem dal budky v puli unora a mam 6 mladat korel od dvoch paru 3 fis, ros, cervene 6 vajec alex, mmali 5 vajec koncem tydna biy sa mneli lahnut a su oplodnene penanty dnes 1 vajce spevaci roz, rubino penant cer, secko jak je teplo sa to pari uz to bude o k aj v noci, Myslim si ze cgovatelstvo je o odchovoch ato je na tom to krasne a kazdeho vec ci to da do vykupu,.