Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.4.2015 18:18
Petr46

XXX.XXX.45.232

Zdravím.Chovám běžnou austrálii v celoročních voliérách tak se chci zeptat jestli už jim dáváte budky.

10.4.2015 18:29
filipverner

XXX.XXX.210.44

Už dávno Horáci již sedí.

10.4.2015 20:36
akrobat

XXX.XXX.116.252

filipverner napsal(a):
Už dávno Horáci již sedí.

Jasně že už sedí. Potom ale nevíte co s tím a řešíte že je ani výkup nebere.

10.4.2015 21:06
Moudivláček

XXX.XXX.60.29

akrobat napsal(a):
Jasně že už sedí. Potom ale nevíte co s tím a řešíte že je ani výkup nebere.

To je super reakce na otázku. Zapomněl jste se zeptat, zda tazatel chová pro kšeft nebo jako koníček pro potěšení. Podle sebe soudím tebe. Vaše odpověď na otázku je k ničemu.
Pro zpestření diskuze to rozvedu. Jistě znáte pohádku O perníkové chaloupce.
Dědek: Neviděla jste tudy běžet děti? Stařenka: Pleju len. Poznáváte se?

10.4.2015 21:13
akrobat

XXX.XXX.116.252

Moudivláček napsal(a):
To je super reakce na otázku. Zapomněl jste se zeptat, zda tazatel chová pro kšeft nebo jako koníček pro potěšení. Podle sebe soudím tebe. Vaše odpověď na otázku je k ničemu.
Pro zpestření diskuze to rozvedu. Jistě znáte pohádku O perníkové chaloupce.
Dědek: Neviděla jste tudy běžet děti? Stařenka: Pleju len. Poznáváte se?

Až na to že to nebyla reakce na otázku. Je třeba se zamyslet na co reagujete.

10.4.2015 21:38
Moudivláček

XXX.XXX.60.29

akrobat napsal(a):
Až na to že to nebyla reakce na otázku. Je třeba se zamyslet na co reagujete.

Děkuji na za rychlou reakci a poučení. Jak radíte, zamyslel jsem se.
Tazatel dal otázku, fiipverner na ni odpověděl OK. Vy jste odpověděl na filipverner, ale tak, že to nesouvisí s jeho reakcí na původní otázku, kdy dávat budky, ale překlápíte to na téma, jak prodávat případné odchovy a to je asi Váš problém, na to se nikdo neptal. Zamyslete se také.
Dobré spaní.

10.4.2015 21:40
tilia

XXX.XXX.82.57

Budky pro austrálii dávám na Josefa 19.3. Letos ale byl studený začátek dubna a tak mě barnardi zasedají až teď. Ale problém v tom nevidím. Když ptáci brzy nasednou, tak bývá hodně neoplozených vajec.

11.4.2015 07:07
simacek123

XXX.XXX.142.1

tilia napsal(a):
Budky pro austrálii dávám na Josefa 19.3. Letos ale byl studený začátek dubna a tak mě barnardi zasedají až teď. Ale problém v tom nevidím. Když ptáci brzy nasednou, tak bývá hodně neoplozených vajec.

V jednom s vámi souhlasim, kdyz ptaci zacnou s parenim za chladného počasí byva opravdu mensi oplozenost, Sice chovatel nenapsal jakou australii a v tom bohužel je tez figl.Jsou australani kteří mají svoji dobu, a australani kteří zahnizdi při vyveseni budky.Bohuzel je to začínající chovatel, tak zvany internetovy a tak je odpověď dosti slozita.Ale obecne lze rici na jare.

11.4.2015 08:01
Petr46

XXX.XXX.45.232

Zdravím mám andulky, korely, rosely pestré.rosely pennant, papoušky nádhernékřepelky čínské, a mimo australských mám rýžovníky.

11.4.2015 09:54
akrobat

XXX.XXX.116.252

Moudivláček napsal(a):
Děkuji na za rychlou reakci a poučení. Jak radíte, zamyslel jsem se.
Tazatel dal otázku, fiipverner na ni odpověděl OK. Vy jste odpověděl na filipverner, ale tak, že to nesouvisí s jeho reakcí na původní otázku, kdy dávat budky, ale překlápíte to na téma, jak prodávat případné odchovy a to je asi Váš problém, na to se nikdo neptal. Zamyslete se také.
Dobré spaní.

Pane jsme na diskusi kde se diskutuje. Diskuse neznamená radit. Nic neslušného jsem nenapsal. Jen svůj názor a pravdu.

11.4.2015 18:13
filipverner

XXX.XXX.210.44

Do výkupu určitě nepůjdou nebojte
Je mi 15 let a papoušky mám jako koníček

11.4.2015 18:39
stewe5

XXX.XXX.157.2

Ja uz mam 3 dny stare papousky rudobriche 4 kusy

11.4.2015 20:10
akrobat

XXX.XXX.116.252

filipverner napsal(a):
Do výkupu určitě nepůjdou nebojte
Je mi 15 let a papoušky mám jako koníček

A zrovna váš příspěvek žeru...-.

12.4.2015 17:45
JozkaJ

XXX.XXX.19.30

Ja sem dal budky v puli unora a mam 6 mladat korel od dvoch paru 3 fis, ros, cervene 6 vajec alex, mmali 5 vajec koncem tydna biy sa mneli lahnut a su oplodnene penanty dnes 1 vajce spevaci roz, rubino penant cer, secko jak je teplo sa to pari uz to bude o k aj v noci, Myslim si ze cgovatelstvo je o odchovoch ato je na tom to krasne a kazdeho vec ci to da do vykupu,.

Přidejte reakci

Přidat smajlík