Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.4.2015 21:46
chov

XXX.XXX.3.196

Nezapomeňte že termín burzy v Uh Hradišti je přesunut na čtvrtou neděli!

19.4.2015 08:39
čmelda

XXX.XXX.213.79

Zdravím nepoveze někdo samce andulky lutino? Děkuji.

19.4.2015 11:19
josska

XXX.XXX.20.162

Kde ta burza ted bude vykládá se že to má být v kasárnách je to pravda?

19.4.2015 11:58
chov

XXX.XXX.3.196

Jediná změna je změna termínu.Místo a čas zůstávají.

19.4.2015 12:54
Vojtaa

XXX.XXX.250.190

U benziny v Mařaticích je velký poutač na novou tržnici v kasárnách a ta stará u vlakového nádraží má zaniknout. Bude se tam stěhovat i ptačí burza?

19.4.2015 14:01
FanyF

XXX.XXX.64.23

Vojtaa napsal(a):
U benziny v Mařaticích je velký poutač na novou tržnici v kasárnách a ta stará u vlakového nádraží má zaniknout. Bude se tam stěhovat i ptačí burza?

Ne, ptačí burza se tam stěhovat nebude.

19.4.2015 20:26
dragstars

XXX.XXX.210.66

Zdravim poveze nekdo do UH cervene kanary dekuji.

19.4.2015 21:34
chovatel  30

XXX.XXX.96.10

dragstars napsal(a):
Zdravim poveze nekdo do UH cervene kanary dekuji.

Vážený pane dle vašich citací usuzuji, že jste asi člověk s velkým Č. Sleduji různé diskuze a články ohledně burz již dlouhou dobu a Vy stále sháníte červené kanárky cca 8 měsíců. Já osobně jsem posílal několik fotek červených kanárků a zrovna o takové jste zájem neměl. Sleduji tuto diskuzi déle a i ostatní chovatelé Vám napsali jak kontakt, tak i foto a dokonce jsem někde našel i váš email, kde jste byl s prodávajícím domluven a asi jste nic nekoupil. Já si osobně myslím, že jste tak trochu vychytralý a spíše zkoušíte, že najdete chovatele, který vám přiveze kanárky domů i s mladýma a to samozřejmě zadarmo...Pokud se mýlím, tak se omlouvám, ale spíš si myslím, že mám pravdu...Jen více takových chytráků...chovu zdar a "kanárkářům " zvláště, omlouvám se všem solidním chovatelům kanárů...

19.4.2015 22:04
dragstars

XXX.XXX.210.66

chovatel 30 napsal(a):
Vážený pane dle vašich citací usuzuji, že jste asi člověk s velkým Č. Sleduji různé diskuze a články ohledně burz již dlouhou dobu a Vy stále sháníte červené kanárky cca 8 měsíců. Já osobně jsem posílal několik fotek červených kanárků a zrovna o takové jste zájem neměl. Sleduji tuto diskuzi déle a i ostatní chovatelé Vám napsali jak kontakt, tak i foto a dokonce jsem někde našel i váš email, kde jste byl s prodávajícím domluven a asi jste nic nekoupil. Já si osobně myslím, že jste tak trochu vychytralý a spíše zkoušíte, že najdete chovatele, který vám přiveze kanárky domů i s mladýma a to samozřejmě zadarmo...Pokud se mýlím, tak se omlouvám, ale spíš si myslím, že mám pravdu...Jen více takových chytráků...chovu zdar a "kanárkářům " zvláště, omlouvám se všem solidním chovatelům kanárů...

Když chcete někoho osočovat ta se aspon podepište děkuji.

19.4.2015 22:17
dragstars

XXX.XXX.210.66

chovatel 30 napsal(a):

A ještě jedna věc na i fauna mam založen učet 19.1.2015 tak nevím kde 8měs. Já osobně jsem posílal několik fotek červených kanárků a zrovna o takové jste zájem neměl.

19.4.2015 22:35
dragstars

XXX.XXX.210.66

chovatel 30 napsal(a):

P. Bláha Ale vy jste mě nabízel oranžové a já chci červené s pozdravem jak budu mět cestu kolem Slavkova u Brna tak vás navštívím.

Přidejte reakci

Přidat smajlík