Dobrý den,
trošku se divím, že jsem ještě na takovou diskuzi tady nenarazila, když je burza tento týden. Co povezete?
Scháním 2 papoušíčky šedokřídlé, nejlépe 0,1 kobaltová straka a 1,0 americká žlutá / modrou. Scháním je k přepárování páru kobaltový x americká bílá, kteří mi nechtějí hnízdit. Případně i jiné mutace, které by se hodily ke stávajícím papoušíčkům.
Povezu několik párů agap. růžohrdlých, sestavených přirozeným výběrem ve společné vnitřní voliéře. Většinou už nosí na hnízdo. Ceny dle barev od 250, - do 400, - za kus.
Dobrý den, po dohodě přivezu na burzu doTýniště:
1,0 pap.žlutotemenný pohlaví určeno DNA, kroužkovaný, srpen 2014, cena 3000, -Kč.Možná výměna za 1 ks pyrura perlová čevenobřichá.
1,1 aymara citronový, sourozenci, podzim 2014, kroužkovaný, nebo jednoho z nich vyměním
za to samé k sestavení nepříbuzného páru.Cena dohodou.
Tel.: 607 821 623.
supik99
napsal(a):
Dobrý den,
trošku se divím, že jsem ještě na takovou diskuzi tady nenarazila, když je burza tento týden. Co povezete?
Scháním 2 papoušíčky šedokřídlé, nejlépe 0,1 kobaltová straka a 1,0 americká žlutá / modrou. Scháním je k přepárování páru kobaltový x americká bílá, kteří mi nechtějí hnízdit. Případně i jiné mutace, které by se hodily ke stávajícím papoušíčkům.
Dobrý den, do Týniště nejezdím, mám to trochu "z ruky", ale mohu Vám nabídnout nepříbuzný pár papoušíčků šedokřídlých, oba kr.14, samec-modrá straka (spíš pastel), samička-modrá. Pokud máte zájem, ozvěte se. M.K.