Byl jsem 7:15. Prodávaly se hadry, šmuky, rybky, kytky, sušenky, lavice, chovatelské potřeby, pár slepic (asi 10 prodejců), holubů (asi 5 prodejců). Jo v hale bylo asi padesát prodejců exotů asi na 1/3 plochy ani nevím co se nabízelo. Chtěl jsem koupit nějaké budky, ale nebylo z čeho vybírat. Ztráta času, ještě, že jsem nejel schválně, měl jsem cestu kolem. Příště jedině na velkou, ale nevím o kolik to bude lepší.
jimran
napsal(a):
Jak jsem viděl to "prase" s prominutim toho vyrazu... jak prodaval akvarijni ryby v sackach na ledove zemi v hale...chtelo se mi blejt.
A rekl jste mu neco nebo organizatorum ? Ono je hrozne jak je prodaval, ale jeste horsi je, ze mu nikdo nic nerekl. Lhostejnost je ( bohuzel ) asi nas narodni sport.
jimran
napsal(a):
Jak jsem viděl to "prase" s prominutim toho vyrazu... jak prodaval akvarijni ryby v sackach na ledove zemi v hale...chtelo se mi blejt.
Pane ked tomu nerozumiete tak by ste nemal osocovat toho chovatela, naopak tie rybky su velmi zdrave chovy a omnoho menej nachylne na chorobi.
cistic
napsal(a):
Pane ked tomu nerozumiete tak by ste nemal osocovat toho chovatela, naopak tie rybky su velmi zdrave chovy a omnoho menej nachylne na chorobi.
No, fakn, tak tropické ryby prodávat v hale kde byla vetsi zima nez venku v deci vody. ktera musela mit min nez 10...to tomu asi pane nerozumíte vy. ryby chovám ve velkém spoustu let. dohromady se akvaristice věnuji vic nez 25 let. a komentuji co jsem videl. jestli si tady timto prispevkem z nas delate srandu, tak se omlouvam