Uživatel s deaktivovaným účtem

zdendiz
napsal(a):
To je těžko říct...Jde o to že když samice zasednou jestli je bude sameček krmit obě...Při sedění by to samička zvládla ale při mladých už asi ne záleží na jedinci.
Choval ste niekedy korely? asi nie pretože by ste netrepal do vetra, korely sa na hniezde striedajú, takže neviem ako by naraz sedel samec v 2 budkach, a nikdy som nevidel u korel žeby samec krmil samicu.
Zdravím..mám x.párů korel a stalo se že samec vůbec nestřídál samici a samice vyseděla a odchovala mladé až na bidlo..korele chovám 20.let a ještě jsem neviděl že by samec krmil samici...

53franta
napsal(a):
Zdravím..mám x.párů korel a stalo se že samec vůbec nestřídál samici a samice vyseděla a odchovala mladé až na bidlo..korele chovám 20.let a ještě jsem neviděl že by samec krmil samici...
Přesně souhlasím samec samici nekrmí střídají se v sezení a pokud samec nestřídá samička je schopná to zvladnout sama
napsal(a):
Choval ste niekedy korely? asi nie pretože by ste netrepal do vetra, korely sa na hniezde striedajú, takže neviem ako by naraz sedel samec v 2 budkach, a nikdy som nevidel u korel žeby samec krmil samicu.
Mýlil jsem se. ANO máte pravdu ;-) Popletl jsem si to...a korely chovám ale mám jen 2 páry

jaja500
napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych se zeptat mám vajíčka od korel už 25 dní a pořád se nevylíhly.Myslíte že se ještě vylíhnou?Prosím napište mi vaše rady.Děkuji moc.
Pokud jste v průběhu prosvicoval a byla oplodněna a pokud nejsou na vejcich tmavé fleky ještě bych počkal.

Jestli jsou tmavé skvrny tak jsou vejce bez života oodeberte samička zahnizdi znova u mladých páru se to muže stát že první snůška nedopadne dobře.