Na burzu se samozřejmě těším, burza začne v osm hodin, což je skvělí čas, ptám se proč již v ani né devět hodin tam není ani noha, jedu víc jak sto km na hodinovou burzu, je mi líto pořadatelů, prodejců krmení a ostatních, jejich úsilí které nedovedeme ocenit. Místo toho, aby se burza stala setkáním chovatelů, kde je možné pokecat a vyměnit si názory, udělat si výlet, tak je to jak nákup v supermarketu, šup, šup a pálím domů.Bohužel se toto chování stává pravidelností i jinde a je to celkem smutné, děkuji !
kokík
napsal(a):
Na burzu se samozřejmě těším, burza začne v osm hodin, což je skvělí čas, ptám se proč již v ani né devět hodin tam není ani noha, jedu víc jak sto km na hodinovou burzu, je mi líto pořadatelů, prodejců krmení a ostatních, jejich úsilí které nedovedeme ocenit. Místo toho, aby se burza stala setkáním chovatelů, kde je možné pokecat a vyměnit si názory, udělat si výlet, tak je to jak nákup v supermarketu, šup, šup a pálím domů.Bohužel se toto chování stává pravidelností i jinde a je to celkem smutné, děkuji !
Dobrý den. V 9 hodin bývá v sokolovně ještě zhruba 90% návštěvníků. V 10:00 už je samozřejmě situace jiná. Spěch je věc ďábelská.. ( jak praví jedno přísloví ).
Povezu chovnou 0,1 perlové lutino rok 09 100% stav.
Úletěl mi samec.
Cena 400, -
Ivo.Panek@centrum.cz.
Dobrý den, po dohodě přivezu na burzu do Sobotky:
Pap.žlutotemenný (meyeri) 1,0 pohlaví určeno DNA, kroužkovaný, srpen 2014, cena 3000, -Kč.Možná výměna za 1 ks pyrura perlová čevenobřichá.
Aymara citronový 1,1 sourozenci, podzim 2014, kroužkovaný, nebo jednoho
z nich vyměním za to samé k sestavení nepříbuzného páru.Cena dohodou.
Aymara pruhovaná lutino 0,1 leden 2015, kroužkovaná.Cena dohodou.
Tel.: 607 821 623.