Dobrý den
Tak to je další dobrá zpráva.
Jsem rád, že konečně, omlouvám se za výraz, začal někdo myslet selským rozumem a snad se v Brně po dlouhých letech dočkáme kvalitní konkurence schopné burzy, kterou si druhé největší město v ČR zaslouží.
A co je hlavní, aby byli spokojeni chovatelé, návštěvníci a samozřejmě pořadatel, který se bude snažit o neustálé zlepšování, všímat si případných nedostatků, které bude neustále odstraňovat, aby byla burza perfektní, hodnotná a přiváděla nové a nové návštěvníky a chovatele.
Tímto přeji nám všem, aby to konečně vyšlo a hlavně pořadatelům, protože záleží především na nich, jak se burza bude dále vyvíjet.
S pozdravem Jozef.
faunafarmabrno
napsal(a):
Zdravíme. Objevily se dotazy na kroužky.Takže v neděli 10.května 2015 v Brně na výstavišti budou kroužky na exotické ptactvo od výrobce p. Straky z Bludova.
Ohledně dotazu na kroužky tak v neděli 10.května v Přerově na výstavišti budou a mám tam výběr opravdu velký. A můžu si na ně nechat klidně napsat aji svoje iniciály. PS. inzerujete v diskuzy na Přerov tak chci informovat, že v Přerově bude větší výběr. S pozdravem chovu zdar.
Pat01
napsal(a):
Ohledně dotazu na kroužky tak v neděli 10.května v Přerově na výstavišti budou a mám tam výběr opravdu velký. A můžu si na ně nechat klidně napsat aji svoje iniciály. PS. inzerujete v diskuzy na Přerov tak chci informovat, že v Přerově bude větší výběr. S pozdravem chovu zdar.
Nevím zda jste si všimnul ale NADPIS U TÉMATU ZNÍ BRNO - 10.5 !
Tedy pro Vás je téma někde jinde pane !
Poznáte to tak, že je tam slovo PŘEROV.
Jozef.
Jozzzef
napsal(a):
Nevím zda jste si všimnul ale NADPIS U TÉMATU ZNÍ BRNO - 10.5 !
Tedy pro Vás je téma někde jinde pane !
Poznáte to tak, že je tam slovo PŘEROV.
Jozef.
Příště čtěte dvakrát a pak pište. V diskuzy Prěrov je napsáno :, Zdravíme. Objevily se dotazy na KROUŽKY. Takže v neděli 10.května 2015 v Brně na výstavišti budou kroužky na exotické ptactvo od výrobce p. Straky z Bludova., Tak nato jsem reagoval a napsal do diskuze Brno. A jak je vydět tak když Brno inzeruje v diskuzy Prerov je to v pořádku, ale běda jak je to naopak. Tak že pane jste někde jinde.
Omlouvám se všem za neporozumění. Dotazy na Brno byly, zda je nutné jet na Přerov pouze pro kroužky. Tak jsem napsal, že jsou i v Brně. Proč honit chovatele zbytečně daleko, pokud budou mít požadovaný sortiment i blíže, a to v Brně? A pokud jde o prostory, tak s omlouvám Přerovu, ale jelikož jsem viděl prostory v Brně, mohu říci, že v Brně jsou fakt super prostory a luxusnější !
martin064
napsal(a):
Omlouvám se všem za neporozumění. Dotazy na Brno byly, zda je nutné jet na Přerov pouze pro kroužky. Tak jsem napsal, že jsou i v Brně. Proč honit chovatele zbytečně daleko, pokud budou mít požadovaný sortiment i blíže, a to v Brně? A pokud jde o prostory, tak s omlouvám Přerovu, ale jelikož jsem viděl prostory v Brně, mohu říci, že v Brně jsou fakt super prostory a luxusnější !
Co tu lžete v diskuzy Přerov 10.5 není žádný dotaz jestli budou v Brně kroužky. Prostě zase jedni dělají reklamu za každou cenu. A pak ještě lžou máte strach, že Vám tam nikdo nepřijde tak budete
kolem sebe kopat. Ste normalní chudák prostě...
Pate,
Vidím to tak, že zadavatel chtěl jen informovat návštěvníky Přerovské burzy, kdyby si náhodou zapoměli koupit kroužky, mohou si pro ně v klidu zajet do Brna, kde bude burza do 13:00 a tedy budou mít dostatek času, se tam otočit.
Nic méně se hluboce omlouvám a Vy si příště odpustě ten dodatek.
Přerovskou burzu každý dobře zná a pevně věřím, že v Brně to takhle nikdy neskončí !
S pozdravem. Jozef.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pat01
napsal(a):
Co tu lžete v diskuzy Přerov 10.5 není žádný dotaz jestli budou v Brně kroužky. Prostě zase jedni dělají reklamu za každou cenu. A pak ještě lžou máte strach, že Vám tam nikdo nepřijde tak budete
kolem sebe kopat. Ste normalní chudák prostě...
Jdi dělat dusno jinam ňoumo
Pat01
napsal(a):
Příště čtěte dvakrát a pak pište. V diskuzy Prěrov je napsáno :, Zdravíme. Objevily se dotazy na KROUŽKY. Takže v neděli 10.května 2015 v Brně na výstavišti budou kroužky na exotické ptactvo od výrobce p. Straky z Bludova., Tak nato jsem reagoval a napsal do diskuze Brno. A jak je vydět tak když Brno inzeruje v diskuzy Prerov je to v pořádku, ale běda jak je to naopak. Tak že pane jste někde jinde.
V čem je problém ?
Že chovatelům je umožněno koupit i jinde?
Pat01
napsal(a):
Naučte se pravopis, budete důvěryhodnější.