Brno – 10. 5., kdo jede a co povezete?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.5.2015 00:13
Jozzzef

XXX.XXX.37.47

Zdravím
Jede někdo na start nové burzy, nebo váháte a počkáte co a jak ?
Případně co vezmete.
Jozef.

8.5.2015 04:50
sigi9

XXX.XXX.238.168

Koupim samičku křepelky, dvě samičky zebřiček hnědá, šedá.Pokud možno vše kroužkované.

8.5.2015 06:58
rudan

XXX.XXX.0.78

Povezu pár zvonohlík zahradní a pár stehlíků, vše kroužkováno s doklady a kanáry,.

8.5.2015 09:32
harry60

XXX.XXX.91.50

Zdravím Vás,
povezu tam mladé andulky, nějakého pap.zpěvavého, roselu pestrou lonské mladé ,
dále dokrmeného kakadu šalamonský, naholícího,

8.5.2015 10:55
faunafarmabrno

XXX.XXX.16.8

Zdravíme. Objevily se dotazy na kroužky.Takže v neděli 10.května 2015 v Brně na výstavišti budou kroužky na exotické ptactvo od výrobce p. Straky z Bludova.

8.5.2015 11:49
Jozzzef

XXX.XXX.46.49

Dobrý den
Tak to je další dobrá zpráva.
Jsem rád, že konečně, omlouvám se za výraz, začal někdo myslet selským rozumem a snad se v Brně po dlouhých letech dočkáme kvalitní konkurence schopné burzy, kterou si druhé největší město v ČR zaslouží.
A co je hlavní, aby byli spokojeni chovatelé, návštěvníci a samozřejmě pořadatel, který se bude snažit o neustálé zlepšování, všímat si případných nedostatků, které bude neustále odstraňovat, aby byla burza perfektní, hodnotná a přiváděla nové a nové návštěvníky a chovatele.
Tímto přeji nám všem, aby to konečně vyšlo a hlavně pořadatelům, protože záleží především na nich, jak se burza bude dále vyvíjet.
S pozdravem Jozef.

8.5.2015 17:07
Pat01

XXX.XXX.95.3

faunafarmabrno napsal(a):
Zdravíme. Objevily se dotazy na kroužky.Takže v neděli 10.května 2015 v Brně na výstavišti budou kroužky na exotické ptactvo od výrobce p. Straky z Bludova.

Ohledně dotazu na kroužky tak v neděli 10.května v Přerově na výstavišti budou a mám tam výběr opravdu velký. A můžu si na ně nechat klidně napsat aji svoje iniciály. PS. inzerujete v diskuzy na Přerov tak chci informovat, že v Přerově bude větší výběr. S pozdravem chovu zdar.

8.5.2015 17:31
Jozzzef

XXX.XXX.36.180

Pat01 napsal(a):
Ohledně dotazu na kroužky tak v neděli 10.května v Přerově na výstavišti budou a mám tam výběr opravdu velký. A můžu si na ně nechat klidně napsat aji svoje iniciály. PS. inzerujete v diskuzy na Přerov tak chci informovat, že v Přerově bude větší výběr. S pozdravem chovu zdar.

Nevím zda jste si všimnul ale NADPIS U TÉMATU ZNÍ BRNO - 10.5 !
Tedy pro Vás je téma někde jinde pane !
Poznáte to tak, že je tam slovo PŘEROV.
Jozef.

8.5.2015 18:43
Pat01

XXX.XXX.95.3

Jozzzef napsal(a):
Nevím zda jste si všimnul ale NADPIS U TÉMATU ZNÍ BRNO - 10.5 !
Tedy pro Vás je téma někde jinde pane !
Poznáte to tak, že je tam slovo PŘEROV.
Jozef.

Příště čtěte dvakrát a pak pište. V diskuzy Prěrov je napsáno :, Zdravíme. Objevily se dotazy na KROUŽKY. Takže v neděli 10.května 2015 v Brně na výstavišti budou kroužky na exotické ptactvo od výrobce p. Straky z Bludova., Tak nato jsem reagoval a napsal do diskuze Brno. A jak je vydět tak když Brno inzeruje v diskuzy Prerov je to v pořádku, ale běda jak je to naopak. Tak že pane jste někde jinde.

8.5.2015 19:00
martin064

XXX.XXX.81.185

Omlouvám se všem za neporozumění. Dotazy na Brno byly, zda je nutné jet na Přerov pouze pro kroužky. Tak jsem napsal, že jsou i v Brně. Proč honit chovatele zbytečně daleko, pokud budou mít požadovaný sortiment i blíže, a to v Brně? A pokud jde o prostory, tak s omlouvám Přerovu, ale jelikož jsem viděl prostory v Brně, mohu říci, že v Brně jsou fakt super prostory a luxusnější !

8.5.2015 19:17
Pat01

XXX.XXX.95.3

martin064 napsal(a):
Omlouvám se všem za neporozumění. Dotazy na Brno byly, zda je nutné jet na Přerov pouze pro kroužky. Tak jsem napsal, že jsou i v Brně. Proč honit chovatele zbytečně daleko, pokud budou mít požadovaný sortiment i blíže, a to v Brně? A pokud jde o prostory, tak s omlouvám Přerovu, ale jelikož jsem viděl prostory v Brně, mohu říci, že v Brně jsou fakt super prostory a luxusnější !

Co tu lžete v diskuzy Přerov 10.5 není žádný dotaz jestli budou v Brně kroužky. Prostě zase jedni dělají reklamu za každou cenu. A pak ještě lžou máte strach, že Vám tam nikdo nepřijde tak budete
kolem sebe kopat. Ste normalní chudák prostě...

8.5.2015 19:17
Jozzzef

XXX.XXX.44.52

Pate,
Vidím to tak, že zadavatel chtěl jen informovat návštěvníky Přerovské burzy, kdyby si náhodou zapoměli koupit kroužky, mohou si pro ně v klidu zajet do Brna, kde bude burza do 13:00 a tedy budou mít dostatek času, se tam otočit.
Nic méně se hluboce omlouvám a Vy si příště odpustě ten dodatek.
Přerovskou burzu každý dobře zná a pevně věřím, že v Brně to takhle nikdy neskončí !
S pozdravem. Jozef.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.5.2015 20:00
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pat01 napsal(a):
Co tu lžete v diskuzy Přerov 10.5 není žádný dotaz jestli budou v Brně kroužky. Prostě zase jedni dělají reklamu za každou cenu. A pak ještě lžou máte strach, že Vám tam nikdo nepřijde tak budete
kolem sebe kopat. Ste normalní chudák prostě...

Jdi dělat dusno jinam ňoumo

8.5.2015 20:09
martin064

XXX.XXX.81.185

Pat01 napsal(a):
Příště čtěte dvakrát a pak pište. V diskuzy Prěrov je napsáno :, Zdravíme. Objevily se dotazy na KROUŽKY. Takže v neděli 10.května 2015 v Brně na výstavišti budou kroužky na exotické ptactvo od výrobce p. Straky z Bludova., Tak nato jsem reagoval a napsal do diskuze Brno. A jak je vydět tak když Brno inzeruje v diskuzy Prerov je to v pořádku, ale běda jak je to naopak. Tak že pane jste někde jinde.

V čem je problém ?
Že chovatelům je umožněno koupit i jinde?

8.5.2015 20:35
dragstars

XXX.XXX.210.66

rudan napsal(a):
Povezu pár zvonohlík zahradní a pár stehlíků, vše kroužkováno s doklady a kanáry,.

Zdravim jake kanary povezete dekuji.

8.5.2015 22:18
Moudivláček

XXX.XXX.60.29

Pat01 napsal(a):

Naučte se pravopis, budete důvěryhodnější.

9.5.2015 06:53
rudan

XXX.XXX.0.78

dragstars napsal(a):
Zdravim jake kanary povezete dekuji.

Samička červená B, samečci červené B, červenočerný B, červený achát A, vše rok 2014, další informace na tel.723244962.

Přidejte reakci

Přidat smajlík