Penant přírodní-velká forma

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.5.2015 09:25
judaass

XXX.XXX.220.142

Dobrý den, najdu chovatele, který chová čistě přírodní penanty, mohutné, většího vzrůstu?Vím, že takové se shání čím dál hůř, proto se tady takhle ptám. Chci si sestavit pár s letošních mladých, takže bych si rád klidně dopředu ptáky závazně zamluvil. Jezdím Přerov, jinak Olomoucký kraj dojedu klidně osobně. Moc děkuji za rozumné odpovědi a nabídky. Kontakt na mě kocci@seznam.cz.

14.5.2015 09:31
judaass

XXX.XXX.220.142

judaass napsal(a):
Dobrý den, najdu chovatele, který chová čistě přírodní penanty, mohutné, většího vzrůstu?Vím, že takové se shání čím dál hůř, proto se tady takhle ptám. Chci si sestavit pár s letošních mladých, takže bych si rád klidně dopředu ptáky závazně zamluvil. Jezdím Přerov, jinak Olomoucký kraj dojedu klidně osobně. Moc děkuji za rozumné odpovědi a nabídky. Kontakt na mě kocci@seznam.cz.

Oprava kontaktu, napsal jsem neplatný e-mail, správný je judaass@atlas.cz, děkuju.

14.5.2015 18:44
bukoroza

XXX.XXX.114.95

Jednu páru si držím přírodní, ale jinak mutace taky nejsou špatné,1,0 zlatý pastel.

14.5.2015 19:38
kubba

XXX.XXX.84.13

Dobrý den, měl bych zájem o mutaci zlatý pastel, budete mít po sezoně nějaké na prodej? Napište prosím na e-mail kubba22@seznam.cz Děkuji Šiman.

16.5.2015 13:35
Ondra.b

XXX.XXX.17.234

Mam prirodni penanty. Kvalitni velke kusy. Nestepi. Okres uherske hradiste. Ondrabart@email.cz. Je mozno se domluvit samice ma 8 plnych vajec.

Přidejte reakci

Přidat smajlík