Opuštěni snůšky – penant

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.5.2015 10:46
hyty

XXX.XXX.75.79

Zdravim, tak se mi potvrdilo me tušeni par zahnizdil hodně brzy v době kdy napadl poslední snih nanesla 6vajiček a včera opustila samice snužku po kontrole vajiček prosvicenim byla flekata a to všechna v čem muže byt problem muže zahnizdit znovu děkuji za reakce,.

14.5.2015 14:55
simacek123

XXX.XXX.142.1

hyty napsal(a):
Zdravim, tak se mi potvrdilo me tušeni par zahnizdil hodně brzy v době kdy napadl poslední snih nanesla 6vajiček a včera opustila samice snužku po kontrole vajiček prosvicenim byla flekata a to všechna v čem muže byt problem muže zahnizdit znovu děkuji za reakce,.

Tak se vam to potvrdilo, problem je v chladnem počasí kdy většina ptaku nestaci zahrat vajíčka a tudíž jsou zastuzena, to jste klidne mohl odebrat jiz po 14dnech, uz by nasedaly.Ale ne každý par nasedne-Takze problém je vtom, ze neznate zaklady hnizdeni.

14.5.2015 20:13
stewe5

XXX.XXX.158.122

Ja jsem s toho mel taky strach, rudobricha snesla 5 vajíček, poctive sedela a najednou prisel asi na 3 dny mraz -5 v noci..ale sedela vyborne, do nedele maji z budky vyletnout 4 mladata penanti me zacinaji nasedat teprve ted..atbse dari

18.5.2015 17:14
hyty

XXX.XXX.75.79

Tak po vyčištěni budky a nove podestylce pára opět nasedla tak doufam že bude vše ok

Přidejte reakci

Přidat smajlík