Uživatel s deaktivovaným účtem

Už som sa tu raz vyjadroval k štvrtej nedeli v mesiaci na burzu v Uh. Hradišti. Prečo ste to nedali na prvú nedeľu v mesiaci, Hodonín a Žilina nič moc, tak to Uh. Hradistě môhlo bodovať. Štvrtá nedeľa Slováci ako i niektorí kamaráti z poza rieky Moravy smerujú do Nitry a tejto burze nemôže konkurovať neaká burza v Uh. Hradišti.
Také bych se příkláněla zkusit to ještě první neděli. Pro mě osobně je třeba Brno a Hodonín z ruky. Raději bych jela do Hradiště. Druhou je Přerov, třetí Kroměříž která Hradiště pohřbila a čtvrtou malý Přerov a Nitra. Dnes v 6.30 na stole asi 20 přenosek a lidí málo. Prodejce vstupného říkal že to nejspíš odpískají. Škoda..
Jo, jo asi se to chýlí ke konci! Taky jsem o tom na burze něco zaslechl když si to šeptali výběrčí u vstupněho.Internetové stránky jsem na Hradišťské chovatele exotů nikde nenale zl a tak jsou to dohady.Slyšel jsem tam jednoho pána v letech který pronesl tato slova:NIC NETRVÁ VÊČNĚ ANI LÁSKA K JEDNĚ SLEČNĚ! Tím myslel burzu v UH.
Nevím, zda něco řeší přesun na první neděli, když je tam teď Brno. Co mám zprávy, chystá se tam dost prodejců. V Brně mají k dispozici fakt pěkné prostory. A navíc čas je supr - od 9.00. Konečně se jednou vyspíme . A ceny- jak vstupného, tak parkovného jsou akceptovatelné na tak dobrý prostory.7.června dělají další burzu, tak uvidíme.