Rosela penant - páření v budce, nebo na bidle?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kokr

26.5.2015 15:50
Kokr

XXX.XXX.85.112

Páří se penanti v budce, nebo na bidle? Mám páru penantů, budku navštěvují, ale pářit jsem je neviděl. Ani se nekrmí!
Dík za odpovědi.

26.5.2015 16:06
mirdas

XXX.XXX.155.208

Já jsem taky neviděl penanty se pářit. Každý rok mají 5 mládt, které v pohodě odchovají.

26.5.2015 16:43
simacek123

XXX.XXX.142.1

Bez pareni není odchovu, penanti se pari na bidle ale i na zemi.V budce nikoliv.Dobry chovatel pareni uvidi snadno, navstevovani budky znamena ze mají jakysi zajem ale hnízdit nemusi.

26.5.2015 22:25
stewe5

XXX.XXX.158.122

simacek123 napsal(a):
Bez pareni není odchovu, penanti se pari na bidle ale i na zemi.V budce nikoliv.Dobry chovatel pareni uvidi snadno, navstevovani budky znamena ze mají jakysi zajem ale hnízdit nemusi.

Mam také odchovy penantu, letos opet plna vajicka ještě nikdy jsem je nevidel jak se parej, asi se parej ve vnitrni voliere...jsem spatny chovatel když jsem je ještě nikdy nevidel?

27.5.2015 04:22
simacek123

XXX.XXX.142.1

stewe5 napsal(a):
Mam také odchovy penantu, letos opet plna vajicka ještě nikdy jsem je nevidel jak se parej, asi se parej ve vnitrni voliere...jsem spatny chovatel když jsem je ještě nikdy nevidel?

Tak asi spatny ne ale každý chovatel by mel zahlednout pareni, chce to ale skusenost a dostatek casu.Samozrejme když jsou schovane, nebo jste jinde tak je neuvidíte. Takze jestli chcete vydet pareni tak si udelejte na sve sverence vyce casu, nebo tam dejte kameru, zalezi na vas.

Přidejte reakci

Přidat smajlík