Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.6.2015 05:20
Lukašenko

XXX.XXX.212.138

Zdravím letošní rok jsem nasadil jednomu páru andulek budku. Z počátku se zdálo, že je vše v naprostém pořádku, samec se o samici dobře stará, krmí ji, začali mít společně s dalšími 3 páry vajíčka. Momentálně jsou to něco přes 2 týdny co jsem si všimnul, že samice má nejméně vajec ze všch budek což jsou 3 vajíčka a stále na nich sedí. U ostatních andulek se už začínají líhnout mláďata. Dokonce jsem i vychytal dobu páření dvou andulek ale stále nic. Chtěl jsem se zeptat zda je možné, že andulka je neplodná nebo má jiné probléme. Pro upřesnění je to loňská jarní samice a samec je také přes rok starý.

Předem děkuji za odpověď.

2.6.2015 05:29
simacek123

XXX.XXX.142.1

Nekdy staci změna jednoho z partneru, malokdy se stava ze andulky jsou neplodne.Jestli se ovšem nejedna o výstavky, tak bych to resil prodejem a porizeni nového paru.Ne vse co sestavime pasuje, v loni jsem sestavil 30 paru a letos bude tak jedna tretina nevhodna.Zalezi uz na vas jak se rozhodnete.

2.6.2015 07:58
machlena

XXX.XXX.96.13

Buďte trpělivý, u ostatních párů se začínají líhnout a ona možná začala snášet jako poslední, tak se taky poslední můžou líhnout. A pokud má jen tři vajíčka tak se nedá nic dělat, snad jich příště bude mít.víc. Je možné, že budou čistá, ale myslím si, že pokud na nich sedí tak se něco vyklube. Já osobně mám raději když je mláďat v budce méně. Dejte potom vědět jak to dopadlo.Přeji ať je to v pohodě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík