Prosím o pomoc s alexandrem velkým

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.6.2015 19:53
PROSÍM O RADU

XXX.XXX.151.170

DOBRÝ DEN, ZACHRÁNILA JSEM SAMEČKA ALEXANDRA VELKÉHO, KTERÝ ŽIL V NEVYHOVUJÍCÍCH PODMÍNKÁCH, MĚL ŠPATNÉ KRMIVO, ZACHÁZENÍ, ŠPINAVÉ PROSTŘEDÍ PLNÉ CIGARETOVÉHO KOUŘE A PSICHYCKY JE NA TOM ŠPATNĚ PROTO PROSÍM NĚJAKÉHO CHOVATELE KTERÝ MÁ ALEXANDRY VELKÉ, ABY MI PORADIL JAK MÁM OCHOČIT OSMIMĚSÍČNÍHO ALEXE A CO UDĚLAT ABY SE TROCHU SKLIDNIL. KUBÍČKA JSME PŘIVEZLI DOMŮ HNED SE PUSTIL DO KVALITNÍHO KRMENÍ A NEVĚDĚL KDY PŘESTAT, ALE JAK SE PŘIBLÍŽÍM KE KLECI TAK JE VYPLAŠENÝ A NECHCE SE UKLIDNIT ON MI NEKŘIČÍ ALE BLBNE A VLEZE NA HORU VELIKÉ KLECE A SEDÍ TAM A NECHCE SLÍST DOLŮ AŽ VIDÍ ŽE JDU PRYČ TAK SI SEDNE DOLŮ, POUŠTÍM HO, ALE ANI SE MU NECHCE Z KLCE I KDYŽ JÍ MÁ OTEVŘENOU CELÝ DEN. POKUD SE NAJDE NĚJAKÝ CHOVATEL, KTERÝ MI PORADÍ BUDU MOC RÁDA ZA KAŽDOU RADU JE SMUTNÉ ŽE SI LIDÉ POŘIZUJÍ KRÁSNÉ PAPOUŠKY A TAKTO JE ZNIČÍ NEVÍM CO SI S KUBÍČKEM POČNU, NEMOHLA JSEM HO V TĚCHTO PODMÍNKÁC NECHAT MÁM MOC RÁDA ZVÍŘATA A TAK JSEM SI HO VZALA SPÍŠE JSEM HO ODKOUPILA.JEŠTĚ JEDNOU MOC VŠEM DĚKUJI KTEŘÍ MI PORADÍ S POZDRAVEM EVIK.

2.6.2015 21:57
stefanexot

XXX.XXX.31.90

PROSÍM O RADU napsal(a):
DOBRÝ DEN, ZACHRÁNILA JSEM SAMEČKA ALEXANDRA VELKÉHO, KTERÝ ŽIL V NEVYHOVUJÍCÍCH PODMÍNKÁCH, MĚL ŠPATNÉ KRMIVO, ZACHÁZENÍ, ŠPINAVÉ PROSTŘEDÍ PLNÉ CIGARETOVÉHO KOUŘE A PSICHYCKY JE NA TOM ŠPATNĚ PROTO PROSÍM NĚJAKÉHO CHOVATELE KTERÝ MÁ ALEXANDRY VELKÉ, ABY MI PORADIL JAK MÁM OCHOČIT OSMIMĚSÍČNÍHO ALEXE A CO UDĚLAT ABY SE TROCHU SKLIDNIL. KUBÍČKA JSME PŘIVEZLI DOMŮ HNED SE PUSTIL DO KVALITNÍHO KRMENÍ A NEVĚDĚL KDY PŘESTAT, ALE JAK SE PŘIBLÍŽÍM KE KLECI TAK JE VYPLAŠENÝ A NECHCE SE UKLIDNIT ON MI NEKŘIČÍ ALE BLBNE A VLEZE NA HORU VELIKÉ KLECE A SEDÍ TAM A NECHCE SLÍST DOLŮ AŽ VIDÍ ŽE JDU PRYČ TAK SI SEDNE DOLŮ, POUŠTÍM HO, ALE ANI SE MU NECHCE Z KLCE I KDYŽ JÍ MÁ OTEVŘENOU CELÝ DEN. POKUD SE NAJDE NĚJAKÝ CHOVATEL, KTERÝ MI PORADÍ BUDU MOC RÁDA ZA KAŽDOU RADU JE SMUTNÉ ŽE SI LIDÉ POŘIZUJÍ KRÁSNÉ PAPOUŠKY A TAKTO JE ZNIČÍ NEVÍM CO SI S KUBÍČKEM POČNU, NEMOHLA JSEM HO V TĚCHTO PODMÍNKÁC NECHAT MÁM MOC RÁDA ZVÍŘATA A TAK JSEM SI HO VZALA SPÍŠE JSEM HO ODKOUPILA.JEŠTĚ JEDNOU MOC VŠEM DĚKUJI KTEŘÍ MI PORADÍ S POZDRAVEM EVIK.

Ahoj Evik necuduj sa mu pri tich podmienkach a ked sa tak plasi iste bol vo velkom strese. No mam parku ked som ju kupil plasili sa no casom zostali kludny a kludne sedeli. ak chces sneho mazla myslim ze by si mu mohla nechat cas az zysti ze mu chces dobre a potom si skusit budovat vecsiu doveru je to urcite o vela tasie ako s dokrmenym no da sa to.

2.6.2015 22:46
adamajko

XXX.XXX.234.248

Dobrý večer, nevím, ale podle fotky to vypadá, že už má kolem krku kroužek, jestli je to tak, tak bude starší.A ještě se mi zdá podle fota, že se spíš jedná o alexandra malého.Ale chce to určitě trpělivost a nakonec se skamarádíte, asi nebude úplný mazlík jako ručně dokrmený, ale určitě zkrotne.Přeji vám brzký úspěch.

S pozdravem Jarda.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.6.2015 07:20
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den myslím si že se také jedná o alexandra malého a když má obojek tak bude už starší víc než 2 roky a ochočit už se moc nedá když už je dospělý nejlepší by bylo kdyby jste se snažila každý den když ho půjdete krmit tak vždy na něj mluvit a on by mohl možná se trochu skrotit a počase by byl možná i klidný mazel.

4.6.2015 11:19
.martina.

XXX.XXX.166.118

Podla mňa to nie je Alexander veľký ale je to samec Alexandra malého, vek podľa mňa je viac ako 2,5 roka, a úplne krotký už nebude, ale treba mu venovať veľa času, a postupom času si zvykne..

4.6.2015 11:26
kokík

XXX.XXX.11.174

Příspěvky předemnou správně uvádějí, že se jedná o alexandra malého, samečka, patrně staršího / 3roky/, proto bych na rozdíl od nich, Vám doporučil dokoupit přibližně starou samičku, tím by jste asi Vašemu papouškovi udělala tu nejlepší službu a radost zaroven, přemístit je do dvoumetrové volierky, a uvidíte při pohladu na ně, že jste udělal dobře.
Zapomente na ochočování dospělích jedinců, a konkretně tento druh alexandra patří mezi ty kteří zůstanou již navždy divocí, je to můj názor a má zkušenost.

5.6.2015 11:11
.martina.

XXX.XXX.166.131

Kokík má najvhodnejšie riešenie, dokúpiť samicku.

5.6.2015 21:14
stefanexot

XXX.XXX.31.90

Ano najvhodnejsie riesenie to je ked chce odchovavat a nie kamosa. Nesuhlasim ze zostane ochocenie nie je realne moji teraz ked knim vojdem sedie vedla mna na bydle a zoberu si i piskotku. a velky ci maly nu kukni te saci ma hnedu skvrnu na kridlach.

Přidejte reakci

Přidat smajlík