Humac natur exot – zkušenost?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.6.2015 08:44
alex66

XXX.XXX.204.8

Zajímalo by mě jak jste spokojeni s tímto přípravkem. Já ho používám od loňského podzimu a nepozoruji žádné zlepšení spíše mírné zhoršení co se týče odchovů. Ty všechny doslova "zázračné " účinky co by měl tento přípravek mít jsou podle mě jen přemrštěná reklama.

14.6.2015 13:10
frodik

XXX.XXX.233.6

Dobrý den,
všechny přípravky jsou testovány na určitém množství zvířat, stačí aby změna byla pozorována u malého procenta a už z toho všichni dělají zázračnou bombu je to u všech přípravků stejné. Takže u dvou papoušků to může mít kladný vliv na reprodukci, dalších deset nebudete pozorovat nic a u pěti se může zhoršit třeba opeření. Uvědomte si, že je to stejné jak u lidí, každý jedinec reaguje trochu na něco jiného a potřebuje to své. Takže jako zpetření nevidím problém, ale nečekejte nic zázračného.

14.6.2015 13:43
alex66

XXX.XXX.204.8

S vaší předposlední větou bych si dovolil nesouhlasit. Přece když vezmeme jedince určitého druhu který nemá žádný zdravotní problém a podáváme mu určitou potravinu nebo přípravek který je prokazatelně zdraví prospěšný tak není možné aby na něj každý jedinec reagoval jinak, to přece není možné.
A ještě jednou zdůrazňuji ZDRAVÝ jedinec.

14.6.2015 14:46
masenka1

XXX.XXX.103.244

Dobrý den když koupíte rašelinu pro ptáky tak bych řekla že efekt bude stejný, či živočišné uhlí.Je to jen můj názor, nic nepokazíte nic nevylepšíte maximálně se zlepší trávení.

14.6.2015 15:13
alex66

XXX.XXX.204.8

To máte možná pravdu, mě tenhle přípravek připadá jako pomleté dřevěné uhlí.

14.6.2015 15:34
chovatelaustralie

XXX.XXX.115.227

alex66 napsal(a):
Zajímalo by mě jak jste spokojeni s tímto přípravkem. Já ho používám od loňského podzimu a nepozoruji žádné zlepšení spíše mírné zhoršení co se týče odchovů. Ty všechny doslova "zázračné " účinky co by měl tento přípravek mít jsou podle mě jen přemrštěná reklama.

Myslím, že je to jen další z řady reklamovaných přípravků se kterými jsme se zde už v minulosti seznámili. I ty časem zmizeli stejně tak jako zmizí po čase i tento. Zkrátka, nic převratného, nic zázračného, žádné nacpané budky plné mladých. Věřte, že obchod chce také být živ a zaručené výsledky v bombové reklamě jsou stále proklamovány. Občas se objeví na kritickou recenzi naopak recenze, jak převratné výsledky někdo dosáhl s tímto nebo s tímto. Platí stará moudrost. Používat selský rozum. Co nejpestřejší strava, příhodné klimatické podmínky, celkový zdravotní stav ptáků a i umístění voliér. Klidné prostředí, možnost ukrytí se v chráněném prostoru a slunce, čerství vzduch. To dělá zázraky. Dalo by se tu vyjmenovat mnoho dalších kritérií jako nepříbuznost a vitalita některých mutací a podobně. Vypouštím s hodnocení dovezené ptáky z jejich domoviny, neboť tam působí mnoho jiných aspektů které jim nejsme často schopni poskytnout a neaklimatizovaní a nedomestikovaní ptáci velmi často hynou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík