Dobrý den,
všechny přípravky jsou testovány na určitém množství zvířat, stačí aby změna byla pozorována u malého procenta a už z toho všichni dělají zázračnou bombu je to u všech přípravků stejné. Takže u dvou papoušků to může mít kladný vliv na reprodukci, dalších deset nebudete pozorovat nic a u pěti se může zhoršit třeba opeření. Uvědomte si, že je to stejné jak u lidí, každý jedinec reaguje trochu na něco jiného a potřebuje to své. Takže jako zpetření nevidím problém, ale nečekejte nic zázračného.
S vaší předposlední větou bych si dovolil nesouhlasit. Přece když vezmeme jedince určitého druhu který nemá žádný zdravotní problém a podáváme mu určitou potravinu nebo přípravek který je prokazatelně zdraví prospěšný tak není možné aby na něj každý jedinec reagoval jinak, to přece není možné.
A ještě jednou zdůrazňuji ZDRAVÝ jedinec.
alex66
napsal(a):
Zajímalo by mě jak jste spokojeni s tímto přípravkem. Já ho používám od loňského podzimu a nepozoruji žádné zlepšení spíše mírné zhoršení co se týče odchovů. Ty všechny doslova "zázračné " účinky co by měl tento přípravek mít jsou podle mě jen přemrštěná reklama.
Myslím, že je to jen další z řady reklamovaných přípravků se kterými jsme se zde už v minulosti seznámili. I ty časem zmizeli stejně tak jako zmizí po čase i tento. Zkrátka, nic převratného, nic zázračného, žádné nacpané budky plné mladých. Věřte, že obchod chce také být živ a zaručené výsledky v bombové reklamě jsou stále proklamovány. Občas se objeví na kritickou recenzi naopak recenze, jak převratné výsledky někdo dosáhl s tímto nebo s tímto. Platí stará moudrost. Používat selský rozum. Co nejpestřejší strava, příhodné klimatické podmínky, celkový zdravotní stav ptáků a i umístění voliér. Klidné prostředí, možnost ukrytí se v chráněném prostoru a slunce, čerství vzduch. To dělá zázraky. Dalo by se tu vyjmenovat mnoho dalších kritérií jako nepříbuznost a vitalita některých mutací a podobně. Vypouštím s hodnocení dovezené ptáky z jejich domoviny, neboť tam působí mnoho jiných aspektů které jim nejsme často schopni poskytnout a neaklimatizovaní a nedomestikovaní ptáci velmi často hynou.