Špatná skušenost-po telefonu přijemné vystupovaní požadavek byl kladně odsouhlasený a pak to zacalo.Volal jsem ve stredu stim ze jsi to v pondelí vyzvednu.Zacalo to nejdřív že to je hodně materialu že to postaví volieru oni ja odepsal ze ne a v pondelí si vyzvednu material, Odpoved byla ze se omlouvaji ze plastové spojky privezou v uterý tak jsem odepsal ze to nevadí ze jsi v pondeli prijedu pro hlinikove profili-to sem psal v patek a nic! V nedeli kolem 22.00h jsem dostal odpoved ze hlinikove profili budou az ve stredu ze je nekdo o vikendu koupil.TAK PROC TO NEKDO SLIBUJE ! A NESPLNÍ! UZ NIKDY nebudu objednavat u p.Svobody.
To je určitě nespolehlivé, ale na druhou stranu musím napsat, že mám s panem Ing. Svobodou z České Lípy zkušenost velmi dobrou. Před dvěma lety nám dělal voliéru, bylo potřeba jí ještě upravovat - špatně jsem změřila rozměry. Beze všeho ji poměrně levně upravil. Byl velmi ochotný a voliéra je stále jako nová. Na termínu mi tenkrát tak nezáleželo, takže už nevím, jestli tam byl nějaký odklad nebo ne, ale byli jsme v kontaktu po telefonu a dohody platily. Pokud se tedy jedná o stejného člověka, ono Svobodů je hodně, aby vaše kritika nepadla na někoho jiného.
Hold, někdy se nezadaří. Sto lidí bude spokojených a jeden nespokojený člověk a už je na foru. Kdyby byl p.S. špatný obchodník, dělal špatné klece, tak by tady byl příspěvek každou chvíli. Za těch pár leto co tu chodim jsem na něj žádnou špatnost nečetl. Jednou jsem u něj obědnával, to kvůli tomu, že u jiného prodejce jsem měl špatné spojky, asi jiná forma. Do hliníku šli moc lehce strkat, proto jsem projednou změnil dodavatele. Po telefonu jsem oznámil kde byl problem, probrali jsme výrobní techniky a už jsem to dál neřešil, obadva prodejci byli rádi za skušenost se špatnými spojkami, byl klid a všichni byli spokojeni. Někdy je problem někde jinde, než se zdá. Ale na druhou stranu chápu nepřijemného zakladatele tohoto vlákna, který měl rozdělaný projekt. Abych se přiznal, tak obědnávám materiál na klece na poslední chvíli, pak by mě taky štvalo, že materiál nepřišel včas.
Zdravím,
já jsem byls panem Svobodou maximálně spokojený. Voliéry jsem plánoval poměrně dlouho, takže než se začaly dělat, bylo na nich x úprav a pan Svoboda vždy vyhověl, navíc cenově byl naprosto někde jinde, než ostatní výrobci. Mám od něj závěsné klece, okénka i zálety a jak říkám, maximální spokojenost, jak s provedenou prací, tak s jednáním.
fylip
napsal(a):
Zdravím,
já jsem byls panem Svobodou maximálně spokojený. Voliéry jsem plánoval poměrně dlouho, takže než se začaly dělat, bylo na nich x úprav a pan Svoboda vždy vyhověl, navíc cenově byl naprosto někde jinde, než ostatní výrobci. Mám od něj závěsné klece, okénka i zálety a jak říkám, maximální spokojenost, jak s provedenou prací, tak s jednáním.
Dobrý večer, mohu se zeptat na rozměr výletového okna a kolik stálo ? Děkuji.
fylip
napsal(a):
Zdravím,
Dobrý den, šlo by o kontakt na výrobce toho výletového okna co jste tam dal foto ?
Předem děkuji.
Dnes jsem si vyzvedl u p.Svobody voliéru a žádný problém se slibováním nebyl. Říkal, že má hodně zakázek a tak jsem to akceptoval s tím, že to bude +/- týdny. Odměnou za čekání je opravdu kvalitní a cenově přijatelný produkt. Doporučuji objednávat s předstihem. Jinak odkaz : http://www.klece-voliery.cz/KONTAKTY-a2_0.htm
klas
napsal(a):
Dnes jsem si vyzvedl u p.Svobody voliéru a žádný problém se slibováním nebyl. Říkal, že má hodně zakázek a tak jsem to akceptoval s tím, že to bude +/- týdny. Odměnou za čekání je opravdu kvalitní a cenově přijatelný produkt. Doporučuji objednávat s předstihem. Jinak odkaz : http://www.klece-voliery.cz/KONTAKTY-a2_0.htm
Děkuji za ten odkaz.
radim gaborik
napsal(a):
Špatná skušenost-po telefonu přijemné vystupovaní požadavek byl kladně odsouhlasený a pak to zacalo.Volal jsem ve stredu stim ze jsi to v pondelí vyzvednu.Zacalo to nejdřív že to je hodně materialu že to postaví volieru oni ja odepsal ze ne a v pondelí si vyzvednu material, Odpoved byla ze se omlouvaji ze plastové spojky privezou v uterý tak jsem odepsal ze to nevadí ze jsi v pondeli prijedu pro hlinikove profili-to sem psal v patek a nic! V nedeli kolem 22.00h jsem dostal odpoved ze hlinikove profili budou az ve stredu ze je nekdo o vikendu koupil.TAK PROC TO NEKDO SLIBUJE ! A NESPLNÍ! UZ NIKDY nebudu objednavat u p.Svobody.
Vážení chovatelé,
nerad se zapojuji do diskuzí, ale nedalo mi to, abych se nevyjádřil k tomuto i podobným tématům. Plastové spojky se v Česku nevyrábí a jsme odkázáni na dovoz ze zahraničí!
Zhruba před rokem jsem byl před dodávkou vyprodán a tak jsem oslovil pana Svobodu o výpomoc. I když jsme s panem Svobodou "konkurenti", tak se semnou rozdělil o poslední spojky, které byly v určitou dobu v Česku na skladě! Za což jsem mu velice vděčný.
Dále bych se rád zmínil o tom, že určitá část chovatelů "špekuluje", půl roku Vás bombarduje různými dotazy a pak si objedná materiál, který potřebuje hned ten den odeslat!?
A zrovna se trefí do týdne, kdy jste vybráni a čekáte na dodávku zboží ze zahraničí.
Někdy se posune termín dodání o nějaký ten den. No a potom může dojít k těmto problémům s Vašimi "rychlými" objednávkami. Proto jsem i z tohoto důvodu přestal prodávat materiál a věnuji se jen výrobě.
Chovu zdar.
Jan Barvík.